Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Κοπάνα έκανε ο Αντριάνο



Ο Αντριάνο επέστρεψε στη Φλαμένγκο Δεν "λέει" να... ξημερώσει άσπρη μέρα για τους προπονητές του Αντριάνο! Μόλις 48 ώρες μετά το ντεμπούτο του και το νικητήριο γκολ που πέτυχε στον αγώνα της Φλαμένγκο εναντίον της Ατλέτικο Παραναένσε, ο Βραζιλιάνος απουσίασε αδικαιολογήτως από την προπόνηση της ομάδας του.

"Δεν μπορώ να καταλάβω... Η απουσία του δεν ήταν προγραμματισμένη" μονολογούσε μπροστά στις κάμερες ο προπονητής της Φλαμένγκο, Κούκα. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή και χθες οι παίκτες είχαν ρεπό. Σήμερα το πρωί συγκεντρώθηκαν ξανά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, αλλά ο Αντριάνο... άφαντος. "Θα περιμένουμε και την απογευματινή προπόνηση, να δούμε τί θα γίνει. Ελπίζω να έχει μια καλή δικαιολογία" πρόσθεσε ο Κούκα.

Ο 27χρονος επιθετικός εντάχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στη Φλαμένγκο, μόλις λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευσή του από την Ιντερ και αφού είχε δηλώσει ότι δεν "διάσκεδάζει πλέον το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη". Ηθελε να γυρίσει στην πατρίδα του, για να προσπαθήσει να βάλει σε μια σειρά την καριέρα (και τη ζωή) του, η οποία αμαυρώθηκε από πολλά, μεταξύ των οποίων και πρόβλημα αλκοολισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: