Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Ανακοίνωσε Κόλμπας και Στρμπα η Skoda Ξάνθη



Ο Γιάροσλαβ Κόλμπας με τη φανέλα της Κόζιτσε Με μία... μακροσκελή ανακοίνωση η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάροσλαβ Κόλμπας. Πρόκειται για τον 24χρονο μέσο της Κόζιτσε, στην οποία αγωνίζεται από τον Αύγουστο του 2005. Έχει ύψος 1,81 μ. ενώ είναι δύο φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας. Τη σεζόν 2008-2009 είχε 22 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πέτυχε 5 γκολ.

Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή JAROSLAW KOLBAS.

Λίγη λεπτά αργότερα η Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ζντένο Στρμπα. Πρόκειται για τον 33χρονο μέσο της Ζίλινα στην οποία αγωνίζεται από το 2002. Έχει ύψος 1,78 μ. και είναι επίσης διεθνής (12 φορές) με την Εθνική Σλοβακίας.

Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ απέκτησε από την Zilina και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή ZDENO STRBA.


Επένδυση οι Σλοβάκοι!
Η Σκόντα Ξάνθη, μετά τον Πέτερ Στίβαρ, έφερε και δεύτερο Σλοβάκο, τον μέσο Γιάροσλαβ Κόλμπας. Στην ιστορία της στην Α' Εθνική, η Σκόντα Ξάνθη έφερε δύο Σλοβάκους, τους οποίους μάλιστα μοσχοπούλησε!
Το 1997 απέκτησε τον τερματοφύλακα Γιουράι Μπούτσεκ από την Χέμλον Ούμενε, που μετά από καριέρα έξι ετών πουλήθηκε στον Ολυμπιακό το 2003.
Τον Ιανουάριο του 2000 έφερε τον μέσο Βλαντιμίρ Γιανότσκο από την Κόζιτσε, την ίδια ομάδα που έπαιζε και ο Κόλμπας, και μετά από ενάμισι χρόνο τον πούλησε στην Αούστρια Βιέννης για ένα μεγάλο ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: