Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Χαλκιάς: «Στο χέρι μας»



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Κώστας Χαλκιάς σχολίασε τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Europa League, που δεν είναι άλλος από την Βαλερένγκα και ξεκαθάρισε ότι με καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, ο «δικέφαλος του βορρά» θα πάρει την πρόκριση στην Τούμπα.

«'Εχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες σε αυτά τα ματς. Θεωρώ πως από εμάς εξαρτάται η πρόκριση. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και να πάρουμε αποτέλεσμα και από το πρώτο ματς να κάνουμε βήμα πρόκρισης. Στο δεύτερο παιχνίδι, αν έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς, τότε θα πάρουμε την πρόκριση στην Τούμπα».

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο διεθνής γκολκίπερ τόνισε: «Είναι μια ομάδα για την οποία δεν ξέρουμε πολλά πράγματα. Έχει παιχνίδια στα «πόδια» της και το γεγονός πως βρίσκεται στο Europa League, σημαίνει πολλά. Το νορβηγικό ποδόσφαιρο στηρίζεται πολύ στη δύναμη και πρέπει να το προσέξουμε αυτό.

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά και είμαι σίγουρος πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι θα είναι ευρωπαϊκό και για αυτό πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι σε αυτές τις αναμετρήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: