Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την ΑΝΑ-ΓΕΝΙΣΙΣ

Ανακοίνωση για την χθεσινή σύσκεψη εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης στην οποία αναφέρει: “Ιδιαίτερα ενθαρρυντική υπήρξε η ανταπόκριση στην πρόσκληση της διοίκησης στην πρώτη συνάντηση επιχειρηματιών, επιφανών Αρειανών, το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της Κ.Α.Ε. Άρης. Οι άνθρωποι που παραβρέθηκαν εκτίμησαν τη διοικητική και οικονομική σταθερότητα της ομάδας, η οποία παρέχει εγγυήσεις για οποιαδήποτε μελλοντική κίνηση. Καθορίστηκε αμέσως το πλαίσιο στο οποίο θα λειτουργήσει η συσπείρωση αυτή, με αυστηρή νομική συγκρότηση και οργανωτική συνέπεια.

Έτσι ως πρώτο βήμα κρίθηκε αναγκαίο να συσταθεί μια τετραμελής επιτροπή που αποτελείται από τους κυρίους Θανάση Τζεβελέκη, Θανάση Κουιμτζή, Πέτρο Ράσογλου και Γιάννη Σωσσίδη. Σκοπός της Επιτροπής αυτής είναι αρχικά να δρομολογήσει το συντονισμό των επιχειρηματιών που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα σύμβολο της πόλης, συνεισφέροντας και αυξάνοντας το μπάτζετ της φετινής χρονιάς, με μακροπρόθεσμο στόχο το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ να περάσει στα χέρια της νεοσύστατης αυτής Εταιρίας Αστικής Ευθύνης. Οι συγκεντρωμένοι διαπίστωσαν ότι είναι τιμή γι’ αυτούς να συνεισφέρουν στην πορεία ενός ιστορικού συλλόγου που συμμετέχει σε κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις και αποτελεί μια άκρως ελκυστική πρόταση για τους ανθρώπους που τον αγαπούν και θέλουν να τον στηρίξουν οικονομικά. Την κίνηση αυτή χαιρέτησε τηλεφωνικά και ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη κύριος Γιάννης Γρανούζης, (απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εκτός Θεσσαλονίκης), επιβεβαιώνοντας την οικονομική στήριξη της προσπάθειας. Σε συνδυασμό με την αγορά πεντακοσίων εισιτηρίων διαρκείας από τον πιο δυναμικό σύνδεσμο οπαδών, τον SUPER 3, κατανοεί εύκολα κάποιος ότι έχει τεθεί ο θεμέλιος λίθος για το ισχυρό οικοδόμημα ενός ενιαίου Άρη.
Οι άνθρωποι αυτοί, που αποτελούν τον πυρήνα στήριξης του Άρη, συνεχίζουν την ανιδιοτελή προσφορά τους, με τον τρόπο που το έπραττε ως τώρα η «ΓΕΝΕΣΙΣ» και ο Θανάσης Τζεβελέκης, γι’ αυτό και δεν επιθυμούν τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους. Κάθε αντίθετη κίνηση μόνον ως βλαπτική για το μπάσκετ του Άρη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: