Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Μπηχτές από Πατέρα!

Πατέρας και τεν Κάτε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Νικόλας Πατέρας βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Εκεί, συζήτησε με τους έλληνες απεσταλμένους. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και έβγαλε ειδήσεις. Πρώτα απ� όλα, μίλησε για την κλήρωση της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League: "Τα προκριματικά είναι διάολος, θέλω τον πιο εύκολο αντίπαλο».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στις μεταγραφές επισημαίνοντας ότι σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις του "τριφυλλιού». Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον αιώνιο αντίπαλο λέγοντας: "Σχεδόν τελειώσαμε με τις μεταγραφές. Είπαμε να αφήσουμε και κανέναν παίκτη για τον Ολυμπιακό. Κοιτάξτε τι ρόστερ έχουμε. Υπάρχουν δύο ισάξιες ενδεκάδες. Θα πρέπει όμως να σας μοιράσουμε μπλε ματάκια για να μην μας ματιάσετε την ομάδα».

-Θα γίνει μεταγραφή στη δεξιά πτέρυγα;
"Ο Μουν είναι παικταράς γι� αυτό και απορρίψαμε πρόταση 1,6 εκατ. ευρώ από τη Γουέστ Χαμ».
Τέλος, φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν, επειδή όπως τόνισε πλέον "δεν υπάρχουν Ψυχομάνηδες και Γκαγκάτσηδες»!

-Είστε αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;
"Και βέβαια είμαι, αφού δεν υπάρχουν πλέον Ψυχομάνηδες και Γκαγκάτσηδες. Το παιχνίδι παίζεται στα ίσια. Εχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Πιλάβιο».

Μέσα Σισέ, Λέτο, Κατσουράνης, έξω ο "Κάρα»

Στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Χόφενχαϊμ. Το πιο δυνατό φιλικό των "πράσινων» για φέτος, απέναντι στην παρέα του Ιμπίσεβιτς. Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Καραγκούνη που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δικέφαλο. Έτσι, δεν θα αγωνιστεί και ίσως να μην προλάβει ούτε το παιχνίδι της Δευτέρας με την Γκλάντμπαχ.

Πάντως, ο Ολλανδός τεχνικός δεδομένα θα δώσει φανέλα βασικού στους Τζιμπρίλ Σισέ, Σεμπάστιαν Λέτο και Κώστα Κατσουράνη. ’λλωστε, από εδώ και πέρα οι δοκιμές σταματούν και αρχίζουν οι πρόβες του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: