Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Μιλάνο: «Έτοιμος να προσφέρω»

Ο Μάουρο Μιλάνο μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας του Ηρακλή και υπογράμμισε ότι: «Γίνεται πολύ δουλειά, οι προσδοκίες είναι υψηλές για την φετινή χρονιά. Είναι ένα πλεονέκτημα για μένα ότι βρίσκομαι δύο χρόνια στην Ελλάδα, γνωρίζω την γλώσσα και είναι θετικό για να προσαρμοστώ άμεσα» ενώ για τους τραυματισμούς του είπε: «Σαν χαρακτηριστικό των ποδοσφαιριστών της Αργεντινής είναι ότι ξεχνάμε κάποιο τραυματισμό που έχουμε και συγκεντρωνόμαστε στο ποδόσφαιρο. Οι συνθήκες είναι ίδιες, απλά στον Αστέρα δεν μπόρεσα να παίξω λόγω τραυματισμού και τώρα εδώ θέλω να πάρω παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα».
Για την παρουσία του κόσμου είπε: «Είναι πολύ θετικό και σημαντικό η παρουσία του κόσμου. Προέρχομαι από την Αργεντινή, μου αρέσει αυτό και μου δίνει έξτρα κίνητρο»
Συνεχίζοντας ο Μιλάνο τόνισε: «Ακόμα δεν έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις στο θέμα τακτικής, αλλά μέχρι τώρα όσα έχω δει μου αρέσουν, ο ευρωπαικός τρόπος παιχνιδιού μου ταιριάζει και θα ταιριάξει στην ομάδα» και συνέχισε: «Από μικρός μου άρεσε να παίζω σε υψηλό επίπεδο, οι δύο τραυματισμοί με κράτησαν πίσω αλλά είμαι έτοιμος να προσφέρω άμεσα. Ο μάνατζερ μου πρότεινε κάποιες ομάδες, αλλά ξέραμε πολύ καλά τι ομάδα είναι ο Ηρακλής, και αμέσως αποφασίσαμε να έρθουμε γιατί θέλω να παίξω σε υψηλό επίπεδο». Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: