Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Ψιθυροι......................

* Ο Κόκκαλης τέτοιες ευκαιρίες δεν της χάνει. Θέμα χρόνου είναι να σηκώσει το γάντι που του πέταξε ο Πατέρας με τις χθεσινές (16/7) του δηλώσεις. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, που λέει κι ο λαός...
* Πλάκα - πλάκα ένα από τα πιο hot ονόματα της αγοράς στο μπάσκετ είναι ο Περικλής Δορκοφίκης. Χαμηλών τόνων παιδί ο Πέρι, δουλευταράς και "ήσυχος" (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον της μισής Α1. Πάντως, ένα πουλάκι επιμένει πως ο "Δόρκο" δύο πράγματα έχει στο μυαλό του: Ή να συνεχίσει στην ΑΕΚ ή να επιστρέψει στην Ιταλία, για να βρει την ησυχία του ο άνθρωπος!
* Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης (16/7) περίμεναν το "ναι" του Λιθουανού στον Παναθηναϊκό, αλλά τζίφος. Βέβαια, όπως λένε άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ΚΑΕ, ούτε... λεπτό δεν θα "παραβιάσουν" τη deadline που έχουν δώσει στον παίκτη. Δύο μερούλες έμειναν, κύριε Σαρούνας... Οσο για την Ουνικάχα; Γελούσαν στο Τριφύλλι, χωρίς να θέλουν να προσβάλουν την κατά τ' άλλα συμπαθέστατη ομάδα του Γιώργου Πρίντεζη (για να μη ξεχνιόμαστε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: