Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

"Ανοιξε λογαριασμό" και ο Ριέρα


Ανοιξε λογαρισμό με τη φανέλα του Πανιωνίου ο Ριέρα Μετά τους Μπόσκο Μπάλαμπαν, Σουλεϊμάν Ομο που σκόραραν στο ντεμπούτο τους με την φανέλα του Πανιωνίου, το Σάββατο στο φιλικό με την Σερκλ Μπριζ ήταν η σειρά του Σίτο Ριέρα να "ανοίξει" τον λογαριασμό του. Ο Ισπανός ισοφάρισε σε 1-1 και έδειξε με την σειρά του ότι είναι σε καλό δρόμο.

Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε χωρίς τα μεγάλα αστέρια του, καθώς Ρεκόμπα, Μπάλαμπαν, Σμόγιε είναι τραυματίες και κάνουν θεραπεία, ενώ ο Εστογιανόφ ξεκουράστηκε από τον προπονητή του.

Ο Φερέρα για μία ακόμα φορά επέλεξε το 4-4-2, με τον Ανδριόλα κάτω από τα δοκάρια. Ο Μπεθέρα δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής και αυτό ίσως να σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει πείσει τον προπονητή του.

Ευκαιρίες χάθηκαν και από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55'. Συγκεκριμένα ο Μπόζοβιτς, μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο σουτ νίκησε Ανδριόλα.

Ο Πανιώνιος "απάντησε" στο 70' με εκπληκτικό γκολ του Ριέρα, ο οποίος "κρέμασε" τον Βέρμπιστ με ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 87' υπήρξε αυστηρή αποβολή του Αναστασόπουλου, ο οποίος ανέτρεψε τον Μπουφέλ έξω από την περιοχή και ο διαιτητής της αναμέτρησης θεώρησε σωστό να του δείξει την κόκκινη κάρτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκε από τις δύο ομάδες ο Βέλγος τεχνικός, Ούρμπεν Μπραμς, ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής για πέντε χρόνια της Σερκλ Μπριζ και για τρία του Πανιωνίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανδριόλας, Λάτκα, Κοντοές, Τζαβέλας, Καστελιόνε, Σίμωσης (88' Λαζούρας), Κούκετς, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Ριέρα.
ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ: Βέρμπιστ, Πορτιέρ, Εβενς, Γκομπαμί, Βιάν, Ιάστστουκ (73' Φόλεϊ), Μπόζοβιτς (73' Μπουφέλ), Μπόι, Σερεμπρένικοφ (73' Βίνταρσον), Σερζάντ, Νιόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: