Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Νέες χορηγίες στον Ηρακλή

Το χορηγικό είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτι που απασχολούν τους ανθρώπους του Ηρακλή ενόψει της νέας περιόδου. Από την στιγμή που απουσιάζει ο μεγάλος επενδυτής, απαιτούνται όσες περισσότερες συμφωνίες για να μπουν και αρκετά έσοδα στα ταμεία της ομάδας. Χρήματα τα οποία δεν θα δοθούν μόνο για να καλύψουν το αγωνιστικό μπάτζετ για την νέα περίοδο αλλά και να… τρέξουν οι διακανονισμοί που έχουν γίνει με παλιότερους οφειλέτες από την διοίκηση του ΤΑΚ, μετά από μεγάλο αγώνα.
Μέχρι τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται ανακοινώσεις όσον αφορά νέες χορηγίες στην ομάδα του Ηρακλή, μετά την πρώτη συμφωνία με πολυεθνική εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού. Οι «κυανόλευκοι» πλέον απαλλαγμένοι από τα χρέη των παλιότερων ετών, έχουν δημιουργήσει ένα αξιόπιστο πρόσωπο και αυτό το… ξεπληρώνουν με το ενδιαφέρον εταιρειών να επενδύσουν μέσω χορηγίας ή διαφήμισης. Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει να… τρέξουν και κάποιοι άνθρωποι όπως τα μέλη της διοίκησης του ΤΑΚ, με πρόσφατο το ταξίδι του Φώτη Θέου στην Αθήνα. Όσον αφορά τα διαρκείας η ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Ο Γ.Σ. Ηρακλής ανακοινώνει ότι άρχισε η διάθεση των διαρκείας του μπάσκετ παράλληλα με αυτά του βόλεϊ. Οι τιμές τους για την κερκίδα των επισήμων GOLD 500 ευρώ – SILVER 150 ευρώ – WHITE 100 ευρώ. Για την χαμηλή κερκίδα COOPER 120 ευρώ. Διαρκείας Συνδέσμων 50 ευρώ.

Σημείωση: 1. Για τους κατόχους κάρτας μέλους του Γ.Σ. υπάρχει έκπτωση 10%. 2. Γ’ αυτούς που θα προμηθευτούν ταυτόχρονα διαρκείας μπάσκετ και βόλει επιπλέον έκπτωση 10%. Η έκπτωση δεν ισχύει στα διαρκείας των Συνδέσμων. Η διάθεση θα γίνεται από το «Ιβανώφειο», τηλ. 2310249600 και τα γραφεία του Γ.Σ. τηλ. 2310207715.

Καλούνται οι φίλοι του Ηρακλή που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια των τμημάτων όπως προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους. Επίσης συνεχίζεται η διάθεση της κάρτας μέλους του Γ.Σ. Ηρακλής. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την έγκαιρη προμήθεια της».

Η «Α.Θ 10″ για τα διαρκείας

Ανακοίνωση για τα διαρκείας εξέδωσε και η «ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10″ και στην οποία αναφέρει ότι: «Επίσης από την Πέμπτη 23/7, υπάρχουν σε όλους τους συνδέσμους μας, αιτήσεις για καρτελάκια διαρκείας για το μπάσκετ και για το βόλεϊ(απαραίτητη ταυτότητα), για όλες τις κερκίδες και φυσικά τα του πετάλου στην προσιτή τιμή των 50€(και μπάσκετ και βόλεϊ)».Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: