Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Συμφωνία της Τότεναμ για Κράουτς


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η Πόρτσμουθ αποδέχτηκε πρόταση της Τότεναμ για τον Πίτερ Κράουτς, όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός της πρώτης.

Φυσικά δεν ανακοίνωσε το ποσό ο Πολ Χαρτ, όμως οι πληροφορίες από το νησί αναφέρουν πως είναι περίπου 10.000.000 λίρες.

"Προφανώς είμαι απογοητευμένος που βλέπω τον Πίτερ να φεύγει, αλλά με βάση τα οικονομικά δεδομένα εδώ στον σύλλογο δεν είχαμε παρά να κάνουμε δεκτή την πρόταση της Τότεναμ", αποκάλυψε ο Χαρτ.

"Εκτιμώ πως οι άνθρωποι πρέπει πλέον να καταλάβουν πως η Πόρτσμουθ προσπαθούσε να κάνει πράγματα που ήταν πέρα από τις δυνάμεις της και δεν μπορεί να ξοδεύει πια όπως έκανε τα τελευταία τρία χρόνια".

Ο προπονητής των "πομπέις" πάντως ξεκαθάρισε πως σε λίγο που θα αλλάξει χέρια ο σύλλογος και θα περάσει σε αυτά του Dr Sulaiman Al Fahim, δεν αρχίσει να ξοδεύει όπως η Μάντσεστερ Σίτι.

Όσον αφορά στον Κράουτς, το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσει με την Τότεναμ στους όρους του συμβολαίου του και να... μετακομίσει στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Ο 28άχρονος επιθετικός νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι είχε απορρίψει την Σάντερλαντ για γεωγραφικούς λόγους, ενώ εκτός από την Τότεναμ τον διεκδικούσε και η Φούλαμ.

Εξάλλου, η Σάντερλαντ πλέον έχει ρίξει αλλού το βάρος των προσπαθειών της, αφού ο τεχνικός της, Στιβ Μπρους, ανέφερε πως θα κάνει ότι μπορεί για να πάρειο τον Ντάρεν Μπεντ από την Τότεναμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: