Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Ηττα για τον Ατρόμητο από την Αντάλια


Ο Δώνης στην προπόνηση του Ατρομήτου Το πρώτο του φιλικό επί γερμανικού εδάφους έδωσε το Σάββατο ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, γνώρισε την ήττα με 3-2, όμως έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει μέχρι τώρα.

Το πρώτο ημίχρονο διεξήχθη κάτω από συνεχή και δυνατή βροχή όμως ο Ατρόμητος πέρα από το γκολ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες πραγματοποιώντας πολύ καλή απόδοση.

Η ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Μπρίτο και σουτ του Καλαντζή στο "Γ" της εστίας της τουρκικής ομάδας (1-0). Η Αντάλιασπορ ισοφάρισε στο έκτο λεπτό όταν από άτυχη στιγμή του Νάστου που γλίστρησε, εξαιτίας του τερέν, ο αντίπαλος του νίκησε τον Μιχαηλίδη (1-1).

Στο 80' τραυματίστηκε ο Αποστολόπουλος (ράμματα στο φρύδι) και οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή, όση ώρα ο αμυντικός του Ατρόμητου ήταν εκτός γηπέδου, πετυχαίνοντας το 1-2 από στημένη φάση.

Στο 82' ο Βάσι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του και ο Περόνε το εκτέλεσε εύστοχα (δύο φορές) κάνοντας το 2-2. Στο 88' αποβλήθηκε ο Μελισσάς γιατί χειροκρότησε το διαιτητή και η τούρκικη ομάδα εκμεταλλεύτηκε εκ νέου την αριθμητική υπεροχή πετυχαίνοντας γκολ πάλι από στημένη φάση στο 89' για το τελικό 2-3.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με την ακόλουθη ενδεκάδα:
Μιχαηλίδης, Κουτσόπουλος, Μαρίνος, Ολιβέιρα, Νάστος, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Καλαντζής, Μπρίτο, Πόποβιτς.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Κηπουρός, Φαβάλι, Μελισσάς, Τάτος, Περόνε, Κόρμπος, Μασάρα, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Ρες, Βάσι.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης δήλωσε τα εξής: "Σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν όλοι οι παίκτες μου γιατί δημιουργήσαμε πολλές φάσεις.
Εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε είναι στο τελείωμα των φάσεων γιατί όπως είπα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά και να γίνουμε καλύτεροι στις στημένες φάσεις".

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει το δανεισμό για ένα χρόνο του ποδοσφαιριστή Λούκας Τρέχο στην ΠΑΕ Ηλυσιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: