Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Γραπτή δήλωση παραμονής από Τέρι


Eπιμέλεια: Δ.Μ

Οριστικό τέλος στα όποια σενάρια υπήρχαν περί αποχώρησης του από την Τσέλσι έβαλε ο ίδιος ο Τζόν Τέρι με γραπτή δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλε»

«Είμαι απόλυτα δεσμευμένος με την Τσέλσι, όπως ήμουν πάντα. Η Τσέλσι άλλωστε μου είχε ξεκαθαρίσει πως δεν είχε καμία πρόθεση να δεχτεί οποιαδήποτε πρόταση για μένα».

«Όταν σε συνδέουν με έναν σύλλογο, ή με έναν προπονητή τον οποίο σέβομαι, κάνουν σπουδαία πρωτοσέλιδα, αλλά το ενδεχόμενο να αφήσω την Τσέλσι δεν υπήρχε ποτέ».

«Ξέρω ότι υπήρχαν σχόλια και έπρεπε να τοποθετηθώ νωρίτερα. Πάντως, αυτό το διάστημα είχα πολλές συζητήσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης της Τσέλσι και συμφωνήσαμε για το πότε θα βγει αυτή η ανακοίνωση».

«Αυτό που κατάλαβα από αυτές τις συζητήσεις είναι πως οι φιλοδοξίες της Τσέλσι παραμένουν υψηλές όπως πάντα. Αυτό αποδεικνύεται και από την πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία. Είμαι σίγουρος πως θα πάει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο.

Σημαντικό είναι επίσης πως ξέρω ότι η Τσέλσι θα κρατήσει τους σπουδαίους παίκτες της. Θα δυναμώσει το ρόστερ και πάει για την επιτυχία. Είμαι υπερήφανος που θα ηγηθώ αυτήν την ομάδα όσο μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: