Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

SUPERLEAGUE 2009-2010

Το συνδρομητικό κανάλι απάντησε θετικά στο αίτημα της Σούπερ Λίγκα για μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κι αυτό που πλέον απέμεινε είναι να συναινέσει και η ΕΠΟ. Ετσι το φετινό πρωτάθλημα, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, πρόκειται να ξεκινήσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο (29-30/08) του Αυγούστου αντί για το προηγούμενο που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Η Λίγκα είχε στείλει την Πέμπτη επιστολή στη διοίκηση της συνδρομητικής τηλεόρασης την οποία και ενημέρωνε για τους λόγους για τους οποίους εισηγείται τη μετάθεση της πρεμιέρας. Αίτημα που θυμίζουμε ότι αρχικά υιοθέτησαν οι εκπρόσωποι στη γενική συνέλευση του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού και στο οποίο συναίνεσαν όλες οι υπόλοιπες ΠΑΕ.

Την Παρασκευή, η ΝΟVΑ με επιστολή της απάντησε στη Λίγκα την οποία και ενημέρωνε ότι βλέπει με θετικό μάτι το συγκεκριμένο αίτημα στην προσπάθεια που γίνεται για να διευκολυνθούν και οι ομάδες μας που θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα καθιστούσε σαφές ότι είναι διατεθειμένη ν' αποσυρθεί από την ρήτρα (σ.σ. ύψους 3 εκ. ευρώ για κάθε αγωνιστική) την οποία έχουν υπογράψει στο συμβόλαιό τους οι δύο πλευρές, οπότε ξεπερνάτε και το τελευταίο εμπόδιο για να πραγματοποιηθεί η αναβολή. Θυμίζουμε ότι τόσο η ΕΡΤ, όσο και ο ΣΚΑΙ συναινούν στο συγκεκριμένο αίτημα, ενώ αυτό που απέμεινε είναι το «ναι» της ΕΠΟ, το οποίο κύκλοι της Λίγκας έλεγαν την Παρασκευή ότι είναι... δεδομένο.

Πιθανότατα τη Δευτέρα η Σούπερ Λίγκα πρόκειται ν' ανακοινώσει την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Eπιμέλεια : Γιάννης Τσάκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: