Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Πολλά τα κενά για το ρόστερ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει αναλάβει να σχεδιάσει τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κανένα όνομα παίκτη για την στελέχωση του ρόστερ. Ο έμπειρος τεχνικός καλείται να κάνει τον δικό του προγραμματισμό με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα, αλλά η κρίση είναι γενικότερη και οι ελεύθεροι παίκτες δεν μπορούν να απαιτούν υπέρογκα ποσά. Από την υπάρχουσα κατάσταση στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το γεγονός και να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, αλλά παράλληλα προέρχονται και από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Για την ενίσχυση με τους Αμερικανούς, ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει λύσεις από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, αφού οι καλοί παίκτες κοστίζουν.
Από την άλλη μεριά βέβαια στον ΠΑΟΚ δεν παύουν να κοιτούν ονόματα με αυτά των Τορίν Φράνσις, Γιάννη Καλαμπόκη και Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς να βρίσκονται στο προσκήνιο. Για την ώρα πάντως έχουν τοποθετηθεί σε δευτερεύουσα μοίρα, αφού το κασέ των παικτών είναι μακριά από τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, και όπως έχει αναφερθεί πολύ δύσκολα τα χρήματα που μπορούν να διατεθούν για την ενίσχυση της ομάδας μπορούν να ξεπεράσουν τα 800000 ευρώ.
* Ο Νίκος Σταυρόπουλος παρευρέθηκε και χθες στο «Βενετόκλειο» προκειμένου να παρακολουθήσει το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπήκαν σε δεύτερη μοίρα τα θέματα του ΠΑΟΚ Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: