Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Τα είχε όλα εκτός από γκολ!

aris-ergot.jpgΟ Άρης παρουσίασε σήμερα θετικά δείγματα γραφής σ' ένα ακόμη φιλικό του παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους. Τα... είχε όλα εκτός απ' το γκολ στο 0-0 Σιένα στο Μπολζάνο. Οι Θεσσαλονικείς είχαν μάλιστα την συνδρομή 200 φιλάθλων τους ενώ οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και βοηθούν στην διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.


Τι είδαμε στο πρώτο ημίχρονο

Ο Άρης ήταν σαφώς καλύτερος απ' την Σιένα, την αντίπαλό του. Δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες με τους Αράνο και Γκρασιάν, φτάνοντας κοντά στην επίτευξη ενός γκολ. Είχε επίσης πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και θετική αμυντική λειτουργία.

Οι Νασούτι και Γιάχιτς συνέθεσαν ένα πολύ καλό δίδυμο. Οι Ιταλοί απ' την μεριά τους δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους. Ο Άρης έπαιξε με σύστημα 4-2-3-1 έχοντας στην βασική του σύνθεσνη τους Τέσκοβιτς, Νέτο, Γιάχιτς, Νασούτι, Αράνο, Νάτσο Γκαρσία, Πρίττας, Κάλβο, Γκρασιάν, Ντέιλι, Αμπρέου.

Απ' την άλλη οι Ιταλοί είχαν ως σύστημα το 4-3-3, παίζοντας με τους: Κούρτσι, Ροσετίνι, Πορτανόβα, Ρόσι, Ζενεβιέ, Περγκάσολα, Βιανέτι, Ντελ Γκρόσο, Παολούτι, Γκέζαλ, Φίνι. Εκτός απ' την καλή εικόνα του Άρη στο πρώτο μέρος υπήρχε και η πολύ καλή παρουσία του φίλαθλου του κόσμου στις κερκίδες του γηπέδου. Περίπου 200 φίλαθλοι του Άρη έκλεψαν την παράσταση με τα συνθήματά τους και την στήριξή τους προς την ομάδα. Επρόκειτο για εκδρομείς απ' την Super 3 στην Θεσσαλονίκη καθώς και απ' την Γερμανία.

Μπήκε δυναμικά στην επανάληψη

Ο Άρης ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με μία μεγάλη ευκαιρία με τον αρχηγό του, Σέρχιο Κόκε. Η ενέργειά του ωστόσο δεν βρήκε δίχτυα. Ακολούθησε ένα σουτ του Χαβίτο στο 53' αλλά και μία επικίνδυνη φάση για τον Άρη στο 56'. Μία φάση όπου μετά από λάθος του Ναφτί ο Φλάβιο έδιωξε την την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή μετά από κόρνερ του Φίνι.

Στο 64' έγινε ένα αρκετά καλό σουτ του Κέζαλ, που όμως δεν ανησύχησε τον Σηφάκη. Ήταν πλέον φανερό πως οι Ιταλοί έπαιζαν πολύ πιο επιθετικά αλλά και πιο καλά, όμως και πάλι ο Άρης ήταν αυτός που έπρεπε να βάλει ένα γκολ.

Στο 70' ο Κάμπορα βρήκε δίχτυα, ωστόσο δεν υπήρχε γκολ λόγω υπόδειξης οφσάϊντ. Στο 71' μετά από κεφαλιά του Αρόε η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 73' έγινε μία πολύ μεγάλη επέμβαση του Σηφάκη μετά από πολύ καλό σουτ του Λαρόντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: