Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

"Όλα είναι θέμα της καρδιάς και του μυαλού"

Οι πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης και κατάκτησης της πρώτης θέσης στην Ευρώπη, Γιώργος Μπόγρης και Κώστας Παπανικολάου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα παρουσιάστηκαν πάρα πολύ χαρούμενοι και ευχαρίστησαν όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού πλέον εστιάζει στους νέου στόχους του με την ομάδα, ενώ ο άσος του Αρη επισημαίνει τη δύναμη της φιλίας.
"Να ευχαριστήσουμε κατά αρχή τα παιδιά που μας βοήθησαν στην προετοιμασία κι έφυγαν για να έρθουν οι άλλοι εφτά, που βρίσκονταν στο Παγκόσμιο Εφήβων. Με τον ερχομό τους η ομάδα έγινε πιο ανταγωνιστική. Αλλά τι να λέμε τώρα; Ζούμε μεγάλες στιγμές! είπε αρχικά ο φερέλπις σέντερ και πρόσθεσε: "Ο κύριος Ιτούδης μου είπε "ετοιμάσου για σκληρά πράγματα. Τίποτα στην ζωή δεν έρχεται από μόνο του". Είμαι έτοιμος να δουλέψω".

Από την πλευρά του ο Νίκος Γιαννόπουλος δήλωσε: "Είναι απερίγραπτο συναίσθημα να σηκώνεις ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Θες να κλάψεις, να γελάσεις, να δώσεις συγχαρητήρια στους συμπαίκτες σου. Είναι λίγο απ' όλα. Δεν είχαμε προβλήματα στην αρχή. Όταν αυτά ήρθαν, έπρεπε να κάνω κάτι και το έκανα!".

Τέλος ο Κώστας Παπανικολάου σημείωσε: "Όταν υπάρχει φιλία μέσα στην ομάδα, όλα είναι εφικτά. Και μετά όλα είναι θέμα της καρδιάς και του μυαλού...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: