Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Δηλώσεις Μπουφόν

Πολύ σημαντικές θεωρεί τις μεταγραφικές κινήσεις της Γιουβέντους ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο τερματοφύλακας των "μπιανκονέρι" πιστεύει πως η άφιξη των Ντιέγκο, Φελίπε Μέλο και Φάμπιο Καναβάρο θα βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει ψηλά στη νέα σεζόν.
"Εχουμε ενισχυθεί πολύ καλά και είμαι καλύτεροι σε σύγκριση με πέρυσι. Θέλω να κερδίζω με αυτή την φανέλα, αλλά δεν θέλω να κάνω ασήμαντες δηλώσεις", είπε Μπουφόν στους δημοσιογράφους.

Πολλά είχαν ακουστεί για το μέλλον του και πολλά σενάρια τον ήθελαν να αποχωρεί από την Γιουβέντους. Ο γκολκίπερ όμως της "μεγάλης κυρίας" δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωριστεί την φανέλα της: "Θέλω να μείνω στην Γιουβέντους.

Δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω και θα μείνω εδώ και στο μέλλον. Είμαι τυχερός που φοράω αυτή την φανέλα. Με γεμίζει με υπερηφάνεια. Στο παρελθόν, ήθελα να φύγω, αλλά όχι πια".

Ο Μπουφόν εξέφρασε και την άποψή του για την ανταλλαγή των Ετό και Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας πως η Ιντερ δεν αποδυναμώθηκε από την αποχώρηση του σουηδού άσου: "Η Ιντερ είναι ακόμα πολύ δυνατή. Πούλησαν τον Ιμπραΐμοβιτς αλλά τον αντικατέστησαν με τον Ετό, που είναι δεινός σκόρερ.

Θεωρώ ότι ήταν μία δίκαιη ανταλλαγή. Ο Ετό είναι ένας πρωταθλητής. Σκόραρε σε δύο τελικούς του Champions League. Η Ιντερ δεν είναι πιο αδύναμη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: