Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Πέρεθ: «Θετική η μεταγραφή Ζλάταν για το πρωτάθλημα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.


Θετικά ήταν τα σχόλια του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς από την Μπαρτσελόνα.

«Είναι καλό για το ισπανικό πρωτάθλημα να αγωνίζονται πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας από αυτούς. Ίσως και για την ομάδα μου είναι θετικό γιατί θα αναγκαστούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Ο «Ίμπρα» θα αγωνίζεται στην Πριμέρα (σ.σ. Ντιβιζιόν) και αυτό σημαίνει ότι η λίγκα μας παραμένει η κορυφαία στον κόσμο. Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα γιατί είναι μια κίνηση που θα την βοηθήσει και στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στον χώρο του μάρκετινγκ».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «AS», αναφέρθηκε και στα της ομάδας του, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή, όχι γιατί υπάρχει έλλειψη χρημάτων -κάθε άλλο- αλλά γιατί ήδη το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ μεγάλο. Ενδεικτικό είναι ότι υπάρχουν 29 παίκτες αυτή τη στιγμή που προπονούνται υπό τις οδηγίες του Μανουέλ Πελεγκρίνι ενώ μπορούν να δηλωθούν 25.

«Προσπαθούμε να βρούμε ομάδες για τους παίκτες που δεν πρόκειται να έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής εδώ, αλλά ακόμη δεν το έχουμε καταφέρει. Πρέπει να έχουμε 25 παίκτες, συνεπώς δεν μπορούμε να πάρουμε άλλον ποδοσφαιριστή, αν δεν πουλήσουμε πρώτα. Και όπως καταλαβαίνετε, δεν τίθεται θέμα χρημάτων…» τόνισε με νόημα ο ισχυρός άνδρας των «μερένχες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: