Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Δηλώσεις Μίσσα για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Ο Κώστας Μίσσας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα προέβη στις καθιερωμένες δηλώσεις τονίζοντας ότι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σε βάρος της Γαλλίας είναι άκρως θετική για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Ο έλληνας τεχνικός από την μεριά του επισήμανε ακόμα πως αυτή η επιτυχία δίνει θάρρος σε αυτούς που αγαπούν το άθλημα:
"Αυτή η ομάδα σε αυτό το διάστημα έδειξε καρδιά και υπομονή στα δύσκολα. Η Γαλλία είναι μια εξαιρετική ομάδα, πιο αθλητική από εμάς. Πήραν το προβάδισμα, όμως εμείς καταφέραμε να το επανακτήσουμε την κατάλληλη στιγμή. Αφιερώνουμε αυτή την επιτυχία σε όλα τα παιδιά που ονειρεύονται να παίξουν μπάσκετ".

Σχετικά με το μυστικό της επιτυχίας για να αποδώσουν οι παίκτες στο μάξιμουμ σημείωσε:" Τα μικρά παιδιά πρέπει να τα εμπνεύσεις, δεν πρέπει να τους πεις ψέματα ποτέ και πρέπει να τους μάθεις και μπάσκετ, αλλά και πολλά πράγματα για τη ζωή".

Aπό την μεριά του ο πρόεδρος της Fiba Europe, Γιώργος Βασιλακόπουλος υπογράμμισε: "Αυτές οι μεγάλες επιτυχίες, αυτοί οι μεγάλοι παίκτες ανανεώνουν το ελληνικό μπάσκετ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Αυτά τα παιδιά απέδειξαν ότι αξίζουν πολύ μεγάλη προσοχή. Πρέπει να πιστεύουμε στις δυνατότητες αυτού του λαού, στην ιστορία του και στο μέλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια: