Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Εκτός άμεσου κινδύνου ο Μάσα

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τον παραλίγο μοιραίο τραυματισμό του Φελίπε Μάσα στο Γκραν Πρι της Ουγγαρίας, καθώς ο βραζιλιάνος οδηγός της Formula 1 βρίσκεται εκτός άμεσου κινδύνου για τη ζωή του, όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (27/7( οι γιατροί του νοσοκομείου της Βουδαπέστης, όπου νοσηλεύεται.

"Μπορούμε να πούμε ότι η άμεση απειλητική κατάσταση για τη ζωή του έχει αποφευχθεί, αλλά μια επιπλοκή θα μπορούσε να την ξανακάνει απειλητική» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Ρόμπερτ Βέρες, ο γιατρός που τον χειρούργησε και συμπλήρωσε: "Αυτή τη στιγμή είναι σε σοβαρή -αλλά όχι κρίσιμη- και σταθερή κατάσταση" Ο Βέρες είπε ακόμη πως υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει πρηστεί ο εγκέφαλος του Μάσα, ενώ τόνισε ότι είναι πιθανό να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν...

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Φεράρι, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, ο οποίος μετέβη σήμερα αεροπορικώς στη Βουδαπέστη, προκειμένου να επισκεφθεί τον βραζιλιάνο, δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή η βασική ανησυχία του είναι η ανάρρωση του Μάσα, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα θα αποφασίσει αργότερα για τον πιθανό αντικαταστάτη του.

"Για μας, η πρώτη προτεραιότητα είναι να μάθουμε για την κατάσταση και την πρόοδο ανάρρωσης του Φελίπε" δήλωσε ο ντι Μοντετζέμολο σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τους γιατρούς του Μάσα και συμπλήρωσε: "Ο Φελίπε είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας της Φεράρι, όχι απλά της ομάδας της Φεράρι. Πρώτη προτεραιότητα τώρα είναι να μάθουμε την κατάσταση με τον Φελίπε και στη συνέχεια θα δούμε και θα σκεφτούμε, χωρίς πίεση. Μόνο τότε θα πάρουμε μια απόφαση και, εάν πρέπει να το κάνουμε, θα πάρουμε μια καλή απόφαση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: