Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Τζεμπούρ: «Αν πρέπει θα φύγω…»!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Ρέφικ Τζεμπούρ αποτελεί ξένο σώμα για την ΑΕΚ. Ο ίδιος, όμως, με δηλώσεις του στην «algeriafoot» ξεκαθάρισε πως εφόσον κριθεί απαραίτητο θα αποχωρήσει από την «Ένωση» το συντομότερο δυνατό. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός μίλησε στους συμπατριώτες του και πρόβαλλε ως κύριο λόγο του αγωνιστικού του παραγκωνισμού το γεγονός ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς του τα έχει… φυλαγμένα από τα περσινά πειθαρχικά του παραπτώματα!

Ιδού τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του: «Χαίρομαι που μου γίνεται αυτή η ερώτηση, διότι διαβάζω στις εφημερίδες διάφορες ανακρίβειες εναντίον μου και είσαι ο μόνος που σήκωσες το τηλέφωνο για να με ρωτήσεις. Θα αρπάξω λοιπόν την ευκαιρία για να πω τι ακριβώς συμβαίνει. Σήμερα είμαι σε διαμάχη με τον προπονητή μου. Είχαμε μία διαφορά και πέρυσι. Για μένα όμως αυτό ξεχάστηκε, αλλά εκείνος μου κρατάει ακόμη κακία. Η κατάσταση πρέπει να διευθετηθεί πολύ γρήγορα. Αν διευθετηθεί τώρα, θα μείνω. Αλλά αν πρέπει να φύγω για να διευθετηθεί η κατάσταση και έρθει μία ενδιαφέρουσα πρόταση, θα φύγω».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος, μίλησε με τον μάνατζερ του 25χρονου στράικερ, Γιάννη Λυπημένο, και του μετέφερε ότι ο πελάτης του πρέπει να βρει ομάδα. Βέβαια, όπως ισχυρίστηκε η πλευρά του Τζεμπούρ είναι δύσκολο να προκύψουν εξελίξεις στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι και η επιθυμία του ίδιου είναι να πει «αντίο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: