Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Μπενίτεθ:"Περιμένω περισσότερα από τον Τζέραρντ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Περισσότερα περιμένει από τον Στίβεν Τζέραρντ ο Ράφα Μπενίτεθ σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε, στις οποίες τόνισε πως ο αρχηγός των "Reds" δεν έχει βρει ακόμα τη φόρμα του.

Η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Λίβερπουλ, καθώς σε τρεις αγωνιστικές μετρά ήδη δυο ήττες και μια μόλις νίκη.

Όπως είναι λογικό μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχει ξεκινήσει η.. μουρμούρα για την απόδοση της ομάδας, που φαίνεται πως και φέτος δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Με δηλώσεις του ο προπονητής του συλλόγου Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για την κακή εικόνα της Λίβερπουλ, λέγοντας πως περιμένει περισσότερα από τα αστέρια της ομάδας του.

"Έχουμε δει τον Στίβεν να παίζει πολύ καλά ματς για μεγάλο διάστημα. Είναι εξαιρετικός παίκτης και έχει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι μας. Βέβαια είμαι σίγουρος πως γνωρίζει και ο ίδιος ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι τόσο καλός όσο τον έχουμε συνηθίσει", είπε ο Μπενίτεθ και συνέχισε.

"Ξέρω πως θα είναι έτοιμος για το ματς με την Μπόλτον. Οι παίκτες δεν είναι χαζοί, ξέρουν πότε δεν είναι στα καλύτερα τους, έτσι και ο Στίβεν το γνωρίζει και περιμένω από αυτόν να ανεβάσει πολύ την απόδοση του", ήταν το "καρφί" του Ισπανού τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: