Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Ενοχλημένος με πανό και Σέρτζιο ο Ζαγοράκης

zagorakis.jpg«Σκασμένος» ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης με ένα πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία που έγραφε «ΠΑΟΚ, απάτη Travel». Παράλληλα ο ισχυρός άντρας του «δικέφαλου του Βορρά» προανήγγειλε αλλαγές στο ρόστερ με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να είναι πρώτος υποψήφιος.



Διπλά...στεναχωρημένος αποχώρησε από το «Άμπε Λένστρα» ο Θοδωρής Ζαγοράκης καθώς εκτός από τον αποκλεισμό της Χέρενφεν τον είχε ενοχλήσει ένα πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal news.

Συγκεκριμένα γύρω στο 30΄ της συνάντησης σηκώθηκε για μισό λεπτό περίπου ένα πανό όπου ανέγραφε «ΠΑΟΚ , Απάτη Travel», κάτι το οποίο εξόργισε τον ισχυρό παράγοντα των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέφερε προς τους συνεργάτες του «Εγώ δεν είμαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚ travel; Άρα εγώ είμαι ο απατεώνας σύμφωνα με αυτούς που σήκωσαν αυτό το πανό. Σε τέτοια ζητήματα δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου καια υτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι».

Παράλληλα ο αποκλεισμός από την Ολλανδική ομάδα έχει φέρει ισχυρούς κλονισμούς στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΦΙΛΑΘΛΟΣ Οι «ασπρόμαυροι» θα προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Πορτογάλος φαίνε

Δεν υπάρχουν σχόλια: