Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Θέλει Αγγλία ο Φαν Ντε Φάαρτ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στην Αγγλία και την πρέμιερ λιγκ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Ρεάλ δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να παίξει κάπου αλλού απορρίπτοντας, μάλιστα, πλουσιοπάροχη προσφορά της Μπεσίκτας.

Ο Φαν Ντερ Φάαρτ αποτελεί το επόμενο, επικρατέστερο προς αποχώρηση, μέλος της ολλανδικής «παροικίας» της Ρεάλ, μετά τους Χούντελααρ, Σνάιντερ και Ρόμπεν. Το όνομα του 26χρονου μεσοεπιθετικού έχει συνδεθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με ομάδες, όπως οι Ίντερ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τότεναμ, Άστον Βίλα και Αμβούργο, ενώ τελευταία που φέρεται να εκδήλωσε -έμπρακτα μάλιστα- το ενδιαφέρον της για εκείνον ήταν η Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι Τούρκοι προσέφεραν στον Φαν Ντερ Φάαρτ συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούσαν τα 5 εκατ. ευρώ, μια προσφορά αναμφίβολα δελεαστική.

Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης δε συζήτησε καν το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τουρκία -όχι τόσο λόγω του επιπέδου του πρωταθλήματος, όσο λόγω του ότι φέρεται να περιμένει κάποια από τις αγγλικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για εκείνον να το μετουσιώσει σε επίσημη πρόταση.

Η επιμονή του Φαν Ντερ Φάαρτ, ωστόσο - τρεις μέρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου- να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, αποτελεί ένα παρακινδυνευμένο «στοίχημα» για τον Ολλανδό, με κόστος, σε περίπτωση που το χάσει, μια χρονιά προβλεπόμενης απραξίας στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: