Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Φέργκιουσον: "Σεβασμός στην Άρσεναλ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η Άρσεναλ έχει δείξει ότι δεν αστειεύεται και περιμένει πως και πως την αναμέτρηση στο "Ολντ Τράφορντ" κόντρα στην Μάντσεστερ για να πιστοποιήσει την αγωνιστική της φόρμα.

Η ήττα των "μπέμπηδων" από την Μπέρνλι σε συνδυασμό με τα 10 γκολ της Άρσεναλ στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, δημιουργούν ένα αίσθημα ανασφάλειας στο σερ Άλεξ.

"Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα ντέρμπι. Μία ευκαιρία έχουμε το Σάββατο. Πέρσι χάσαμε έξι πόντους με την Λίβερπουλ, τέσσερις με την Άρσεναλ και δύο με την Τσέλσι. Έχουμε χάσει ήδη ένα παιχνίδι και δεν χωράει άλλη ήττα. Πρέπει να βρούμε την φόρμα μας και να είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε με συνέπεια", τόνισε ο Φέργκιουσον.

Παρά τις σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ με την φυγή των Αντεμπαγιόρ και Τουρέ, ο Φέργκιουσον θεωρεί ότι η Άρσεναλ θα εμφανιστεί πιο δυνατή την φετινή σεζόν: "Ένα πράγμα που κάνει καλά ο Βενγκέρ είναι ότι πουλάει παίκτες την κατάλληλη στιγμή.

Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει η δυναμική της και υπάρχει αρμονία στην ομάδα. Δεν θυμάμαι πότε έφαγε έξι γκολ στην έδρα της η Έβερτον. Το κατάφερα η Άρσεναλ. Μία νεανική ομάδα που ωριμάζει χρειάζεται σεβασμό.
Οι προσωπικότητες των δύο ομάδων έχουν αλλάξει. Δεν θα είναι λιγότερο ανταγωνιστικές αλλά διαφορετικό στυλ παιχνιδιού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: