Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Κυρίαρχος του «παιχνιδιού» η Λέσχη Φίλων Άρη

Διευρύνεται -ολοένα και περισσότερο- ο θεσμικός ρόλος της Λέσχης και ταυτόχρονα ανοίγει διάπλατα η πόρτα για να προχωρήσει ακόμη περισσότερο η ιδέα του Ενιαίου Άρη. Όπως πλέον διαμορφώνεται η κατάσταση, εκτός από τα διοικητικά της ΠΑΕ, στα οποία το κορυφαίο όργανο έπαιζε μέχρι τώρα καθοριστικό ρόλο, από σήμερα θα ορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό και τις τύχες τόσο της ΚΑΕ όσο και του ΑΣ αφού θα μπορεί να παρεμβαίνει -νόμιμα- στις εξελίξεις.
Κατά μια έννοια η Λέσχη γίνεται απόλυτος κυρίαρχος ,ενώ κατά μία άλλη μπορούμε να πούμε ότι η Λέσχη μετατρέπεται σε ασπίδα προστασίας και των τριών τμημάτων(του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του ερασιτέχνη).
Για να οδηγηθούμε όμως σε αυτές τις σημαντικές εξελίξεις χρειάστηκε να γίνει το πρώτο μεγάλο βήμα από την ηγεσία της Λέσχης, σε συνεργασία πάντα με τα δύο προαναφερόμενα προεδρεία.
Χτες, απλά, το θέμα έκλεισε και τυπικά αφού εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού του πιο σημαντικού φορέα της «κιτρινόμαυρης οικογένειας», ο οποίος από δώ και στο εξής θα επεμβαίνει ως «ο αποκλειστικός θεματοφύλακας» και θα εμπλέκεται σε όλες τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται στα τρία τμήματα του Άρη

Κυρίαρχος του «παιχνιδιού» η Λέσχη Φίλων Άρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: