Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Μουρίνιο εναντίον Λίπι...


O Μουρίνιο στην προπόνηση της Ίντερ Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και την Τρίτη "ξεσπάθωσε" εναντίον του Μαρτσέλο Λίπι. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας έδωσε τα δικά του προγνωστικά ενόψει της έναρξης του καμπιονάτο, προβλέποντας ότι τον τίτλο θα κατακτήσει η Γιουβέντους. Δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω, για να αντιδράσει άμεσα ο τεχνικός της πρωταθλήτριας, Ιντερ, ο οποίος κατηγόρησε για ασέβεια τον Λίπι.

«Πρώτη φορά στη ζωή μου διαβάζω ότι ο προπονητής τής εθνικής, ένα άτομο με τεράστια ευθύνη, δηλώνει πως το πρωτάθλημα θα κατακτήσει μία συγκεκριμένη ομάδα» είπε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Ακόμα κι αν το πιστεύει, θεωρώ πως αποτελεί έλλειψη σεβασμού το γεγονός ότι το είπε δημοσίως».

Ο "Πολ Νιούμαν", από την πλευρά του, έριξε τους τόνους και, σε δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport, τόνισε: «Λυπάμαι που ο Μουρίνιο μετέφρασε κατ΄ αυτόν τον τρόπο όσα είπα. Ηταν απλώς μία από τις χιλιάδες υποθετικές προβλέψεις που γίνονται, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: