Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

«Θρίλερ» με Αγκουέρο!

athletikosintypoy.jpgΤην ώρα που ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, δήλωνε ότι ο Κουν Αγκουέρο δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Τσέλσι ετοιμάζεται να προσφέρει την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, που αγγίζει τα 60εκ. ευρώ! Πάντως, ο τεχνικός της Ατλέτικο Άμπελ Ρεσίνο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης θα αγωνιστεί κανονικά!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρονται ο Αμπράμοβιτς μετά από εισήγηση του Αντσελότι αναμένεται να προσφέρει αυτό το ποσό, μιας και σε αυτή την περίπτωση η Ατλέτικο δεν μπορεί να απαντήσει αρνητικά και έτσι αν ο παίκτης το θέλει μπορεί να γίνει κάτοικος Λονδίνου! Αν τα σενάρια επαληθευτούν τότε ο Αργεντινός πολύ δύσκολα θα είναι στην διάθεση του Αμπέλ Ρεσίνο για την κόντρα με το «τριφύλλι».

Ρεσίνο: «Δεν πωλείται ο Αγκουέρο»

Από την πλευρά του τεχνικός της Ατλέτικο Άμπελ Ρεσίνο ανέφερε σχετικά: «Ο Αγκουέρο ταξίδεψε στην Αθήνα μαζί μας και δεν υπάρει καμία περίπτωση να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Αυτό φαίνεται πως είναι αρκετό για να διαψεύσει όλα τα ρεπορτάζ των εφημερίδων».

Για το ενδιαφέρον της Τσέλσι: «Δεν έχουμε δεχτεί καμία πρόταση από την Τσέλσι. Αυτή η ιστορία γίνεται κάθε χρόνο αλλά η απάντηση μας είναι μονίμως η ίδια. Ο Σέρτζιο δεν πωλείται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: