Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Ο Κουφρέ στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ



Ο Λεάντρο Κουφρέ Παρότι αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ συνεχίζει να ενισχύεται μεταγραφικά και σήμερα απέκτησε τον Λεάντρο Κουφρέ. Ο Αργεντινός μπακ υπέγραψε διετές συμβόλαιο και οι αποδοχές του θα είναι 650.000 ευρώ το χρόνο. "Νιώθω και πάλι πιτσιρίκος 17 ετών, σα να υπογράφω συμβόλαιο για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων της Ντιναμό, που πίστεψαν σε μένα", δήλωσε ο 30χρονος άσος που θα είναι συμπαίκτης του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην ομάδα του Ζάγκρεμπ.

Ο Κουφρέ έγινε γνωστός στην Ευρώπη στο διάστημα που αγωνίστηκε στη Ρόμα (2002-2006), στη Σιένα ως δανεικός (2002-2003) και στη Μονακό (2006-2008). Μετά το αποτυχημένο πέρασμα από τη Χέρτα Βερολίνου (μόλις 9 συμμετοχές σε όλη την περσινή περίοδο), στις 19 Ιουλίου επέτρεψε στην πατρίδα του και τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, στην οποία έκανε τα πρώτα του "βήματα".

Ομως, την περασμένη Κυριακή (16/8) επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για να αποδεσμευθεί από το συμβόλαιο που -μόλις λίγες ημέρες πριν- είχε υπογράψει. Η Χιμνάσια δέχθηκε, ο Κουφρέ έμεινε ελεύθερος και λίγα 24ωρα μετά πέταξε στο Ζάγκρεμπ για να παρουσιαστεί επισήμως από τη νέα του ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: