Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Δηλώσεις παικτών του Ολυμπιακού

"Ετσι είναι αυτά τα ματς, έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και έχουμε μεγάλο αβαντάζ τώρα. Σίγουρα έχουμε χαρά και αισιοδοξία γιατί θέλουμε να είμαστε στην κλήρωση για το Champions League", είπε ο 38χρονος γκολκίπερ.

Στη συνέχεια, ο Νικοπολίδης τόνισε: "Δεν μπορούμε να κρυφτούμε, έχουμε σκορ ασφαλείας, είναι θετικό που παίζουμε στο γήπεδο μας. Αυτό που λέμε πάντα είναι να δούμε το ματς με σοβαρότητα".

Τέλος, για το πόσο επηρέασε το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος, είπε: "Ηταν κλειδί το 1-0, γιατί το γρήγορο γκολ άλλαξε τη ροή του ματς. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε από την πίεση αλλά στο δεύτερο βάλαμε το γκολ και επικρατήσαμε ολοκληρωτικά".

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ, ο Ντουντού είπε με τη σειρά του: "Για μένα στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο πιέσαμε και ήμασταν καλύτεροι. Το αποτέλεσμα μετράει πάντως που είναι καλό για τη ρεβάνς.

Ο βραζιλιάνος πρόσθεσε: "Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει έτσι και να μην εφησυχάσουνε και να εμφανιστούμε καλύτεροι στο "Καραϊσκάκη". Πρέπει να είμαστε σε καλή φόρμα ενόψει των ομίλων καθώς οι όμοιλοι του Champions League είναι η δυσκολότερη διοργάνωση.

Στο πρώτο μέρος δεν μπορέσαμε να βρούμε διαδρόμους, αλλά μόλις βάλαμε το γκολ βρήκαμε χώρους και μας απελευθέρωσε. Δεν πιστεύω πως έχασα το δεύτερο γκολ".

O Eντσο Μαρέσκα είπε από την πλευρά του: "Υπάρχει ένα ματς ακόμη, αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό και μας βοηθάει να πάρουμε την πρόκριση. Δεν παίξαμε καλά αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Τώρα θα ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ"

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί, είπε: "Σημαντικό αποτέλεσμα για μας. Πάντα όταν κερδίζεις εκτός έδρας είναι καλά. Το καλό είναι ότι πάντα βρίσκουμε τον τρόπο να σκοράρουμε στο κατάλληλο σημείο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ομως τα ξεπεράσαμε, βάλαμε δύο γκολ και πλέον έχουμε το προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους. Το γκολ του Ντούντου ήταν εκπληκτικό".

Οσον αφορά στον Ολαφ Μέλμπεργκ, ανέφερε: "Είναι σπουδαίο ν' αξιοποιείς τις ευκαιρίες που κάνεις σ' έναν αγώνα και εμείς το κάναμε. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε. Τώρα κοιτάμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα το πρώτο μου παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθότι θα τεθώ αντιμέτωπος με τον Μαϊστόροβιτς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: