Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Επιμένουν για Λούσιους για Π,Α.Ο.Κ.

theolousious.jpgΟλλανδικά δημοσιεύματα συνεχίζουν να στέλνουν τον 33χρονο μέσο Τέο Λούσιους στον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι οι ιθύνοντες του «δικέφαλου του Βορρά» ξεκαθαρίζουν ότι νδεν υπάρχει θέμα. Ο Βιτόλο σε δηλώσεις του έδωσε το ...σύνθημα για το ποιος πρέπει να είναι το αφεντικό στην αυριανή αναμέτρηση με την Χέρενφεν.



Μπορεί οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης να ισχυρίζονται ότι δεν θα κινηθούν για την απόκτηση του Λούσιους ωστόσο οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι επιμένουν ότι ο παίκτης βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ και ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο διεθνής Ολλανδός έχει πλούσιο βιογραφικό αφού πριν πάρει μεταγραφή στην Φέγενορντ όπου ανήκει έχει αγωνιστεί σε Ντε Μπος, Αϊντχόβεν και Ουτρέχτη.

Σε ότι αφορά την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Χέρενφεν έκανε δηλώσεις ο Βιτόλο όπου τόνισε ««Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο καθένας μας ξεχωριστά και η ομάδα ως σύνολο έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε στις ικανότητες μας. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εμείς το αφεντικό σε αυτά τα ματς και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση μέσα στην ''Τούμπα'».

Παράλληλα στο αυριανό ματς αναφέρθηκε και ο Μαλεζάς όπου ξεκαθάρισε «Έχουμε απουσίες και προβλήματα τραυματισμών, αλλά το θετικό είναι ότι έχουμε πλήρες ρόστερ και όποιοι κι αν παίξουν θα αναπληρώσουν τα κενά. Το βασικό είναι να μην αιφνιδιαστούμε για κανένα λόγο. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στην Ολλανδία».

Στο αγωνιστικό τομέα ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σορλέν και Μπιζέρα οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι με τους Ολλανδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: