Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Ισοπαλίες για Αμβούργο και Μπάγερ


Φάση από το παιχνίδι Λεβερκούζεν-Νυρεμβέργη Εχασε την ευκαιρία η Λεβερκούζεν να μείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα, καθώς παραχώρησε "λευκή" ισοπαλία στη Βέρντερ Βρέμης. Με τους γηπεδούχους ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός ο Φάνης Γκέκας, όμως δεν τα πήγε καλά και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μπέντερ. Στον άλλον σημερινό αγώνα, η Φράιμπουργκ πέτυχε απίστευτη νίκη 4-0 επί της Χέρτα στο Βερολίνο, βυθίζοντας στην... απόγνωση τους γηπεδούχους, που παραμένουν στην τελευταία θέση.

Ισόπαλο έληξε τόσο το εντός έδρας παιχνίδι της Μπάγερ Λεβερκούζεν κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης (0-0) όσο και το εκτός έδρας του ΑΜβούργου στη Φρανκφούρτη (1-1 με την Αϊντραχτ) με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να παραμείνουν στην κορυφή έχοντας, όμως, πλέ4ον στο -3 την Μπάγερν.

Στο Λεβερκούζεν, ο Φάνης Γκέκας ξεκίνησε στην ενδεκάδα των γηπεδούχων, αλλά ο προπονητής του δεν έμεινε ευχαριστημένος με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο!

Στη Φρανκφούρτη ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Γιάννης Αμανατίδης ξεκίνησαν στην ενδεκάδα της Αϊντραχτ, αλλά ο πρώτος αντικαταστάθηκε στο 60ό από τον Κάιο και ο δεύτερος στο 76ο από τον Κορκμάζ.

Στο μεταξύ, χώρισαν οι δρόμοι του Κόλερ με την Μπόχουμ... «Χρωστάμε πολλά στον Μάρσελ Κόλερ. Για τέταρτη συνεχή χρονιά βρισκόμαστε στην Μπουντεσλίγκα κάτω από τις οδηγίες του, ωστόσο συμβαίνουν πράγματα που είχαμε να τα δούμε από τον πρώτο μας υποβιβασμό, το 1993. Του ευχόμαστε τα καλύτερα», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπόχουμ, Τόμας Ερνστ, ανακοινώνοντας το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Τα αποτελέσματα
Αϊντραχτ Φρ.-Αμβούργο 1-1
(32ο Ρους - 8ο Ζε Ρομπέρτο)

Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης 0-0

Χέρτα Βερολίνου-Φράιμπουργκ 0-4
(5ο, 68ο Μπάνοβιτς, 12ο Μακιάντι, 42ο Ιντρίσου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: