Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Το έριξε στο... μπάσκετ ο Ντέμης

demis_123.jpgΜπορεί ο Ντέμης Νικολαϊδης να έχει απομακρυνθεί από τα ποδοσφαιρικά κοινά της ΑΕΚ και να παρακολουθεί τις προσπάθειες των παικτών του Ντούσαν Μπάγεβιτς ως φίλαθλος, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με την ομάδα μπάσκετ των «κιτρινόμαυρων».




Συγκεκριμένα ο άλλοτε επιθετικός και πρόεδρος της «ένωσης» έχει ανοίξει παρτίδες με το τμήμα μπάσκετ των «κιτρινόμαυρων» , καθώς η εταιρεία μάρκετινγκ που έχει (Group 11) έχει αναλάβει να βρει χορηγίες στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ώρα των Σπορ ο Ντέμης Νικολαϊδης είχε συνάντηση χτες με τον Μπάμπη Καραμανλή όπου συζήτησαν για τα χορηγικά θέματα στα γραφεία της ΚΑΕ στο Ελληνικό.

Μετά το τέλος της συνάντησης οι δύο άντρες βγήκαν στο παρκέ και άρχισαν τα..σουτάκια με τον Ντέμη Νικολαϊδη να δείχνει ότι έχει ξοδέψει.. χρόνο πάνω και στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης έχει «τρέλα» με τον αθλητισμό και αυτό είχε φανεί τόσο όταν ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ που φόραγε συχνά τα ποδοσφαιρικά του και ακολουθούσε το πρόγραμμα της προπονήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: