Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Συγχαρητήρια Κόκκαλη

kokkalisparousiasi.jpgΗ ανατροπή του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα και η νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ έφερε τον ενθουσιασμό στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας. Μάλιστα, ο Σωκράτης Κόκκαλης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη, τηλεφώνησε στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και του έδωσε συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνει με τον Ανδρέα Νινιάδη, ζητώντας του να τα μεταφέρει και στους παίκτες.

«Μπράβο σε όλους σας για τη νίκη και τη σπουδαία εμφάνιση», ήταν τα λόγια του προέδρου των «ερυθρολεύκων» προς τον υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας, αφού από την Τετάρτη στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στον πάγκο θα κάθεται ο Ζίκο. Λίγο αργότερα, στο ξενοδοχείο όπου επέστρεψε η ομάδα μετά την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» του Βορρά, ο Μπάντοβιτς αφού μετέφερε στους παίκτες του τα προεδρικά συγχαρητήρια, τους ζήτησε να αφοσιωθούν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Μπράβο σε όλους για τη μεγάλη επιτυχία. Είχαμε πίστη, πάθος και θέληση όπως είχαμε πει και το καταφέραμε. Οι πανηγυρισμοί όμως πρέπει να σταματήσουν σήμερα κιόλας. Μας περιμένει την Τετάρτη ένα ακόμη πολύ δύσκολο και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και μέσα στο ΟΑΚΑ».

Σημαντική χαρακτήρισε ο Αντώνης Νικοπολίδης τη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων», τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε τον απαιτούμενο χαρακτήρα. «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Είναι πολύ νωρίς για να λέμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο».

Ζίκο: «'Έχω ευθύνη»

Συνειδητοποιημένος για την ομάδα που έχει αναλάβει είναι ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, δείχνει να γνωρίζει καλά που έχει έρθει κάτι το οποίο φαίνεται και από το κείμενο που ανέβασε στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Είναι μεγάλη ευθύνη για μας να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό στους τίτλους. Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα», είπε ο Ζίκο για να προσθέσει: «Είδα το ματς με την Αλκμάαρ και το κοινό είναι φανατικό», για να συνεχίσει: «Πιστεύω ότι την Τρίτη θα προπονήσω για πρώτη φορά την ομάδα, για το παιχνίδι της Τετάρτης. Το ντεμπούτο μου θα είναι με την ΑΕΚ, ένα κλασικό ντέρμπι. Το ματς θα είχε διεξαχθεί, αλλά είχε αναβληθεί λόγων των πυρκαγιών στην Αθήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: