Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Γκολ ο Καπετάνος, νίκη η Ντινάμο...


Ο Παντελής Καπετάνος σκόραρε και πάλι... Ο Παντελής Καπετάνος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στη Στεάουα (σκόραρε το μοναδικό γκολ της εντός έδρας συνάντησης με την Παντουρίι στο 60ό) στη μετά Μπεργκόντι εποχή. Πλέον, τεχνικός των πρωτευουσιάνων είναι ο Μίχαι Στοίτσιτα με... μεγάλη καριέρα στην Κύπρο.

Νίκη-θρίλερ για τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, που επικράτησε 2-1 της Ουνιρέα Ουρζιτσένι, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ρουμανίας. Οι φιλοξενούμενοι και κάτοχοι του τίτλου, προηγήθηκαν με τον Απόστολ στο 28ο.

Ομως, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ αντεπιτέθηκε, ισοφάρισε στο 49ο με τον Αντρέι Κριστέα και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε ισόπαλο, ο Γκάμπριελ Τόριε στο 93ο έγραψε το τελικό 2-1. Ετσι, η ομάδα του Ντάριο Μπονέτι έπιασε τη σημερινή της αντίπαλο, την Κλουζ και τη Στεάουα στη δεύτερη θέση, με 13 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο, Μπρασόφ.

Ο Μπονέτι χρησιμοποίησε τους: Ντόλχα, Πούλχακ, Γκριγκόρε, Ταμάς, Σκαρλατάκε, Ρους (52ό Αλέξε), Τζακάριτζα, Εντόι, Τόριε, Ζίκου (70ό Νικουλέσκου), Κριστέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: