Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν θα αντιδράσει ο Αρης...


Εχασε Ναφτί ο Αρης Οι κίτρινοι έχουν να λένε για το Ντάκο που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα αφού δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι στον Κάμπορα, από το σπρώξιμο του Σαριέγκι. Ωστόσο, δεν θα αντιδράσουν με κάτι περισσότερο από την αναφορά τους στον αγώνα του "Σπύρος Λούης" με την ανακοίνωση τους την Κυριακή το βράδυ

Μετά τους Βανγκέλι, Νάτσο Γκαρσία και Πρίττα, ήρθε και ο Μεχντί Ναφτί για να συμπληρώσει το ιατρικό δελτίο. Ο Γαλλοτυνήσιος έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Μαζίνιο στο 33ο λεπτό (στην θέση του πέρασε ο Ρόβας), καθότι δεν μπόρεσε να συνεχίσει έχοντας πάθει θλάση. Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Αρη, ο Μεχντί Ναφτί θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα μήνα! Κάτι που σημαίνει ότι ο Ιομάρ Μαζίνιο χάνει ακόμα ένα βασικότατο στέλεχος από την ενδεκάδα και δη τον χώρο του κέντρου.

Μαζίνιο: "Πιο σημαντικοί είναι οι βαθμοί"

Ο προπονητής του Αρη, Ιομάρ Μαζίνιο, μίλησε στον "Sentra 103,3" για την ήττα της ομάδος του από τον Παναθηναϊκό, για τη φάση του πέναλτι στο τελευταίο λεπτό, αλλά και για τον Σισέ.

Συγκεκριμένα ο Μαζίνιο μίλησε

Για τον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
"Ένα παιχνίδι που δεν μας αφήνει ικανοποιημένους με το αποτέλεσμα. Παίξαμε πολύ καλά. Χάσαμε ευκαιρίες με τον Αμπρέου και από μια αντεπίθεση δεχτήκαμε το γκολ που μας έφερε την ήττα. Δικαιούμαστε τουλάχιστον την ισοπαλία".

Για το αν προτιμάει το καλό αποτέλεσμα από την καλή εμφάνιση:
"Σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος πιο σημαντικοί είναι οι βαθμοί. Φυσικά στόχος μας είναι το επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο και μέσα από αυτή την απόδοση να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Αυτό είναι το ιδανικό. Αλλά θα ήταν πιο σημαντικό να παίρναμε χθες κάποιους βαθμούς".

Για τον Αμπρέου:
"Δεν πρέπει να ξεχνάμε την απόδοσή του στο πρώτο παιχνίδι που έκανε την διαφορά. Ο Καμπόρα είναι σε καλή κατάσταση αλλά πιστεύαμε ότι θα εξυπηρετούσε περισσότερο ένας επιθετικός με τα χαρακτηριστικά του Αμπρέου. Δεν του βγήκε το παιχνίδι, έχασε δύο καλές φάσεις. Βέβαια ο Κάμπορα είναι σε καλύτερη φόρμα και θα πάρει τις ευκαιρίες".

Για την φάση του πέναλτι:
"Δεν χρειάστηκε ούτε να το δω στην τηλεόραση. Φαίνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο ότι υπήρχε σπρώξιμο στην μικρή περιοχή. Γιατί δεν το σφύριξε ο διαιτητής δεν το ξέρω αλλά είναι ξεκάθαρη η άποψή μου ότι είναι πέναλτι".

Για τον Ναφτί:
"Είχαμε τον τραυματισμό του Νάτσο, χάσαμε και τον Ναφτί. Δούλεψα στην προετοιμασία με αμυντικά χαφ που ανασταλτικά έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Επέλεξα τον Ρόβα που αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και είχε πολύ καλή απόδοση".

Για το αν είναι έτοιμος ο Αρης για τίτλο:
"Πάντα στην ζωή θα πρέπει να είσαι αισιόδοξος και να ελπίζεις. Κάναμε δυνατή, καλή και σκληρή δουλειά και έχουμε θέσει υψηλούς στόχους. Για να τους πετύχουμε θα πρέπει να δουλέψουμε".

Για τον Παναθηναϊκό:
"Το παιχνίδι δεν είναι για κριτική. Προερχόταν από δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι και αρνητικό αποτέλεσμα και έπρεπε να παίξει πάλι αμέσως νέο ντέρμπι. Έχει ποιοτικό ρόστερ και έχει να δείξει ακόμα πολλά πράγματα. Έχει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του, μένει να αποδείξει στο γήπεδο τι μπορεί να κάνει".

Για τον Σισέ:
"Το σύστημα τον ευνοεί. Έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός στο κέντρο. Δημιουργεί κενούς χώρους για άλλους ποδοσφαιριστές όπως ο Σαλπιγγίδης και ο Λέτο. Μιλάμε για κακοδαιμονία. Η αξία του είναι γνωστή και όταν έρθουν τα γκολ θα φανεί πόσο καλός είναι".

Ρόβας: "Μας αδικεί το αποτέλεσμα"

Ο Βασίλης Ρόβας μίλησε στον "NovaΣπορ Fm 94.6" και για την αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.


- την χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο:

«Παίξαμε πολύ καλά και νομίζω ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα. Βέβαια, όταν χάνεις τρεις κλασικές ευκαιρίες δεν μπορείς να ζητάς και πολλά παραπάνω. Παρ� όλα αυτά, δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι και μας άξιζε η ισοπαλία. Είχαμε διαβάσει πολύ καλά τον Παναθηναϊκό και ξέραμε ότι αν καταφέρουμε να ελέγξουμε το κέντρο, τότε θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο από την επίθεση. Όπως και έγινε, καθώς καταφέραμε και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ».

- τους στόχους του Αρη την φετινή περίοδο:

«Ο Αρης έχει δέσει σαν ομάδα. Έχει ποιότητα και οι έξι Έλληνες παίκτες που βρισκόμαστε στον σύλλογο μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ο Αρης θα πρωταγωνιστήσει μέχρι το τέλος της Super League. Αυτή η ομάδα είναι ικανή να 'χτυπήσει' ακόμα και την τριάδα. Πέραν του ότι έχουμε ποιότητα σαν ομάδα, έχουμε και βάθος στον πάγκο. Οποιοσδήποτε παίκτης έρθει από τον πάγκο είναι ικανός να βοηθήσει. Απόδειξη σε αυτό που λέω είναι και το ματς με τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: