Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Πιστός «κανονιέρης»

vieira-inter.jpgΤους λόγους που δεν προχώρησε η μεταγραφή του στην Τότεναμ το καολακίρι εξήγησε ο Πατρίκ Βιεϊρά. Ο Γάλλος μέσος, δεν βρίσκεται στα πλάνα της Ίντερ του Ζοζέ Μουρίνιο και η αγγλική ομάδα εκδήλωσε το ενδιαφέρον της να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ωστόσο, ο 33χρονος πρώην άσος της Άρσεναλ τόνισε ότι δεν θα ήταν εύκολο γι αυτόν να επιστρέψει στο Λονδίνο για λογαριασμό άλλης ομάδας.

«Πραγματικά ήθελα να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ και υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από την Τότεναμ. Σέβομαι τον προπονητή της και είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσα να συνεργαστώ. Μ' αρέσει η προσωπικότητά του και μιλώντας με κάποιους που έχουν συνεργαστεί μαζί του, έμαθα σπουδαία πράγματα γι αυτόν», ανέφερε ο Βιεϊρά.

Παρόλα αυτά ο μέσος της Ίντερ, πρόσθεσε ότι δεν θα μπορούσε να προδώσει την Άρσεναλ που έχει στην καρδιά του, πηγαίνοντας σε ανταγωνιστική ομάδα του Λονδίνου. «Έχοντας αγωνιστεί τόσα χρόνια στην Άρσεναλ δεν θα μπορούσα να πάω σε έναν σύλλογο όπως η Τότεναμ. Δεν ήταν δυνατό να ενταχθώ στο δυναμικό της». Μάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: