Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Στο απροχώρητο...


Απογοητευμένος ο Ζαγοράκης Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τον αγωνιστικό τομέα, όσο με τις αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ, στο πρόσωπο κυρίως του προπονητή. Κατά δεύτερο στράφηκαν εναντίον του Ζαγοράκη που για μια ακόμη φορά, σε στιγμή έντασης, μίλησε περί αποχώρησης.

Αυτό φαίνεται ότι γίνεται η αφορμή για να τεθεί εκ νέου ζήτημα αποχώρησης του Θόδωρου Ζαγοράκη: οι αποδοκιμασίες.

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και το νέο στραβοπάτημα στο ξεκίνημα μια περιόδου, κατά την οποία ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τα περσινά.

Ο πήχης έχει τοποθετηθεί ψηλά και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει αγωνιστική συνέπεια και κυρίως αποτελεσματικότητα.

Οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες στο περιθώριο της χθεσινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και μετά την ήττα με 1-2. Αυτό που ακολούθησε προκαλεί πολλά ερωτηματικά και δεν αποκλείεται να αποδειχθεί μοιραίο για την οριστική αποχώρηση Ζαγοράκη από την ΠΑΕ.

Μπορεί τα περί παραίτησής του και αποχώρησης από τη διοίκηση πρωτοδικείου να ακούστηκαν και πάλι, χωρίς να υπάρχουν, μέχρι τώρα οριστικές εξελίξεις, κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για ό,τι ακριβώς ακολουθήσει.

Ο Ζαγοράκης κλείστηκε σπίτι του, δεν εμφανίστηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και φαίνεται ότι θα χρειαστεί αρκετή περισυλλογή για να ξεπεράσει το σοκ της χθεσινής ήττας καθώς και ότι άλλο ακολούθησε.

Έγινε λόγος για ένα έκτακτο διοικητικού συμβούλιο όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις. Από την άλλη, όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα πάει λίγο αργότερα στην προπόνηση.

Τι έχει σκοπό να ανακοινώσει; Μήπως την αποχώρησή του ή αλλαγές στην ομάδα ξεκινώντας από τον Σάντος;Πηγη Novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: