Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Ματζουράκης για τρίτη φορά στην Σκόντα Ξάνθη


Ο  Γιάννης Μαντζουράκης Ο Γιάννης Ματζουράκης για τρίτη φορά στην καριέρα του θα είναι ο τεχνικός της Σκόντα Ξάνθης. Ο "Ρουμάνος" είναι από το πρωί της Δευτέρας στα Πηγάδια και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα από την διοίκηση της ακριτικής ομάδας η πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία.

Ο ομογενής προπονητής, για πρώτη φορά κάθισε στον πάγκο της Σκόντα Ξάνθης την περίοδο 1996-97. Στην πρώτη του θητεία στην ακριτική ομάδα, έμεινε μέχρι και την σαιζόν 1999-2000 όταν και μετακόμισε στον Ολυμπιακό.

Μετά τους "ερυθρόλευκους", πήγε στην Κύπρο, πρώτα στην Ανόρθωση Αμμοχώστου και στην συνέχεια στον Απόλλωνα Λεμεσού μέχρι την περίοδο 2003-2004.

Η επόμενη χρονιά τον βρήκε και πάλι στον πάγκο της Σκόντα Ξάνθης, όπου έμεινε μέχρι και το ξεκίνημα της περιόδου 2006-07. Πήγε και πάλι στην Κύπρο στην συνέχεια στην Ομόνοια Λευκωσίας και επέστρεψε στην Ελλάδα για την Βέροια.

Στην συνέχεια όμως ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, τον οποίο και δεν κατάφερε να σώσει από τον υποβιβασμό για πρώτη φορά στην ιστορία του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως είτε στην Ελλάδα, είτε στην Κύπρο, ο Γιάννης Ματζουράκης έχει διατελέσει προπονητής ομάδων μόνο της μεγάλης κατηγορίας και μάλιστα από το ξεκίνημα της καριέρα του την περίοδο 1983-84.

Δεν υπάρχουν σχόλια: