Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ: Κρίνεται το μέλλον του Σάντος!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Δύσκολες και κρίσιμες ώρες περνά ο Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και με τον τρόπο που αυτή ήρθε, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έχει χάσει ακόμα και τη στήριξη που του παρείχε η διοίκηση και πρώτα από όλους από τον ίδιο τον πρόεδρο του δικεφάλου, τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα από την αρχή της σεζόν, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από τη Χέρενφεϊν και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και η κακή εικόνα της ομάδας ακόμα και στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα είχαν "γεννήσει" γκρίνιες και μουρμούρα στις εξέδρες της Τούμπας, ακόμα και μέσα στις τάξεις του συλλόγου.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρέμεινε μετά το ντέρμπι στα γραφεία της Τούμπας -αποχώρησε στις 2 τα ξημερώματα (!)- και συζήτησε με τους συνεργάτες για το τι μέλλει γενέσθαι στον ΠΑΟΚ, όσον αφορά τη θέση του προπονητή. Πιστός στη λογική πως "δεν πράττουμε εν θερμώ" έφυγε από το γήπεδο του δικεφάλου χωρίς να ανακοινώσει κάποια απόφαση.

Πάντως, το πρωί της Δευτέρας, οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ θα έχουν συνάντηση, στην οποία ενδεχομένως θα δώσει το "παρών" και ο Φερνάντο Σάντος, από τον οποίο θα ζητηθούν εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, όπως έλεγε και μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, γνωρίζει τις πταίει στην ομάδα και ζητά με τον τρόπο του πίστωση χρόνου.

Έτσι, η Δευτέρα θα είναι η πιο κρίσιμη μέρα για τον Σάντος και τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ζαγοράκης έχει δύο πόρτες και πρέπει να ανοίξει τη μία από αυτές. Εϊτε να προβεί σε άμεση αντικατάσταση του Πορτογάλου τεχνικού και να αναζητήσει το διάδοχο που θα του εγγυηθεί πως θα φτάσει τον ΠΑΟΚ ένα σκαλοπάτι παραπάνω από τον προκάτοχο του, είτε θα επιμείνει στην προ-ημερών τοποθέτηση του: πως δηλαδή στηρίζει και πιστεύει στον Σάντος και πως θα πρέπει να σταματήσει η οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση του έργου του, ζητώντας από όλους τους επικριτές του να κάνουν υπομονή. Ίδωμεν, σε λίγες ώρες, λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: