Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Ατρόμητος Αστέρας 2-1

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος με 2-1 στη Τρίπολη επί του τοπικού Αστέρα, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να φθάσει δίκαια στην επιτυχία με τα γκολ των Αναστασάκου (31′) και Περόνε (47′) κόντρα στον πολύ κακό Αστέρα, ο οποίος απογοήτευσε τους φιλάθλους του. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 82ο λεπτό με τον Καούνο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη προσοχή στα αμυντικά τους καθήκοντα, με αποτέλεσμα οι ελάχιστες ευκαιρίες του αγώνα να έχουν προέλθει από στημένες φάσεις και μακρινά σουτ. Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα το αξιοσημείωτο.

Σε αυτό τον ρυθμό εξελίχθηκε το ματς έως το 31ο λεπτό. Τότε ο Αναστασάκος έπαιξε το «1-2″ με τον Κουτσόπουλο, μπήκε στην περιοχή του Αστέρα και με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, εκμεταλλευόμενος και την κακή αντίδραση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Ντεγκρά.

Στη συνέχεια ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν ξανά κοντά στο γκολ. Στις καθυστερήσεις, μετά από καταπληκτική μπαλιά του Νεμπεγλέρα, ο Περόνε που βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Περόνε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, το πέτυχε στις αρχές της επανάληψης. Συγκεκριμένα, στο 47′ επιχείρησε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο έδαφος και ο Ντεγκρά -αν και έπεσε στη σωστή γωνία- δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 0-2.

Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, ο Ατρόμητος έχασε ακόμη μία ευκαιρία. Στο 52′ ο Μαρσελάο κατάφερε να διώξει το σουτ του Τάτου πάνω στη γραμμή. Η ομάδα της Τρίπολης προσπάθησε να αντιδράσει και στο 62ο λεπτό ο Λαζαρίδης …κατάφερε να αστοχήσει από εξαιρετική θέση. Στο 82ο λεπτό οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν, καθώς ο Καούνος με καταπληκτική κεφαλιά μείωσε σε 2-1, αλλά το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους…

Ο διαιτητής Σπυρόπουλος (Δωδ/νήσου) έδειξε τη κίτρινη κάρτα στους Φαβάλι, Ουντότζι, Καούνο, Μιχαηλίδη και Μπαστία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάριο Γκόμεζ): Ντεγκρά, Φυτανίδης (43′ Αργυρόπουλος), Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαστία, Λαδάκης, Τσέζαρεκ, Βίλτσες (75′ Ζεάν Κάρλος), Εστέβες (46′ Ουντότζι), Καούνος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Κουτσόπουλος, Μπαζίνσκι, Αποστολόπουλος, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος (43′ Περόνε), Φαβάλι, Νάστος, Κάμπας (79′ Μελισσάς), Σαρμιέντο, Τάτος (75′ Σφακιανάκης). Πηγή ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: