Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Δηλώσεις Αμπρέου για την ισοπαλία

Δίκαιο χαρακτήρισε το τελικό 1-1 με την ΑΕΚ ο Σεμπαστιάν Αμπρέου. Ο ουρουγουανός επιθετικός του Άρη που άνοιξε το σκορ συμφώνησε με τους οπαδούς του Άρη για τις αποδοκιμασίες προς την ομάδα τους μετά τη λήξη του ματς. Χαρακτηριστικά δήλωσε:
«Δεν μπορούμε να πούμε τι έφταιξε. Αύριο (Δευτέρα) θα κάνουμε μία καλύτερη εκτίμηση γι' αυτό το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Και με τον ίδιο τρόπου που αγωνιστήκαμε εμείς στο πρώτο έπαιξε η ΑΕΚ στο δεύτερο. Οι οπαδοί μας έχουν δίκιο να φωνάζουν και να είναι απογοητευμένοι»

Από την άλλη πλευρά ο Νέτο τόνισε ότι ο Άρης έπρεπε να κερδίσει, αν και παραδέχθηκε ότι στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική: «Είμαι στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα γιατί θα έπρεπε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για μας και το θέμα είναι ότι και στις τρεις περιπτώσεις ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Με προβλημάτισε η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ κακοί και πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα παιχνίδια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: