Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Το 2010 επιστρέφει ο Μασάρα


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο Κάρλος Μασάρα. Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα μπει στο χειρουργείο. Η επιστροφή του υπολογίζεται σε περίπου τρεις μήνες.

Εν τω μεταξύ στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (31/10, 19.00) με τον προπονητή Γιώργο Δώνη να υπολογίζει και στον Μαρσέλο Ολιβέιρα που προπονήθηκε κανονικά.

Επιπλέον, την Παρασκευή (30/10) οι ποδοσφαιριστές Ηλίας Αναστασάκος, Ανδρέας Τάτος, Φώτης Καραγκιολίδης θα επισκεφθούν το 12ο και το 5ο Λύκειο Περιστερίου. Θα μοιράσουν εισιτήρια για το ματς με τους "ερυθρόλευκους", θα δώσουν δώρα και αυτόγραφα στους μαθητές.

Τέλος, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό η ΠΑΕ Aτρόμητος κάλεσε "τους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους. Η προπώληση θα συνεχιστεί αύριο, Παρασκευή, από 17.30 έως 20.30, ενώ το Σάββατο –ημέρα του αγώνα- τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 11.00.

Οι φίλαθλοι θα εξυπηρετούνται από αυτά με εισιτήρια για όλες τις θύρες, όμως για την καλύτερη και ταχύτερη διευκόλυνσή τους παρακαλούνται όπως προτιμούν τα εκδοτήρια της οδού Γιαννιτσών για να προμηθεύονται εισιτήρια των θυρών 3-4-5 και εκείνα της οδού Κρέσνας για τις θύρες 6-7. Επίσης, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα για να αποφύγουν τον συνωστισμό λόγω της εφαρμογής του συστήματος του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: