Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Δεν δέχθηκε την ανταλλαγή εισιτηρίων ΠΑΟΚ - Άρη ο ΕΣΑΚΕ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη (31/10, 21:00) στο κλειστό της Πυλαίας ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ και ήδη η Θεσσαλονίκη κινείται στους ρυθμούς της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Μάλιστα, οι εξέδρες του γηπέδου θα «φιλοξενούσαν» οπαδούς και των δύο ομάδων, αν δεν το απαγόρευε η διοργανώτρια αρχή.

Μόνο «ασπρόμαυρο» χρώμα θα έχουν οι εξέδρες της Πυλαίας, αφού αυτό αποφασίστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου και έγινε η συνάντηση των εκπροσώπων των δυο ομάδων, του ΕΣΑΚΕ και της Αστυνομίας, με θέμα τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να ληφθούν. Αν και υπήρχε η προδιάθεση να υπάρχουν φίλαθλοι του Άρη στο γήπεδο (με την προϋπόθεση να υπήρχαν και του "δικεφάλου του Βορρά" στο «Αλεξάνδρειο», στον αγώνα του δευτέρου γύρου) ο ΕΣΑΚΕ δια του εκπροσώπου του δεν επέτρεψε να συμφωνηθεί κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του Άρη ζήτησε από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ 1.500 εισιτήρια (αυτά που δικαιούταν αναλογικά), για τις ανάγκες των οπαδών της. Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε από τη στιγμή που και ο Άρης θα του έδινε εισιτήρια στην αναμέτρηση του «Αλεξάνδρειου», αλλά κάπου εκεί παρενέβη ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής, που υπενθύμισε στις ομάδες ότι απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών. Έτσι, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον στις εξέδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: