Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΛΑΡΙΣΑ - «Γιατί δεν παίρνουμε εισιτήρια»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, μετά και την πρωτοβουλία της Αστυνομίας να μην της χορηγηθούν εισιτήρια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εξέδωσε η ΠΑΕ Λάρισα.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για την σημερινή πρωτοβουλία της Αστυνομίας να απαγορέψει χωρίς προφανή λόγο την χορήγηση εισιτηρίων στην ομάδα μας για την αναμέτρηση της Δευτέρας 09/11 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, παρά τη δεδομένη συμφωνία μεταξύ των δύο ΠΑΕ και την θέρμη με την οποία την υποστήριξαν κατά την σχετική σύσκεψη. Για μια ακόμη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα, η ΑΕΛ και οι φίλαθλοί της, αισθανθήκαμε να μας αντιμετωπίζουν ως ανεπιθύμητους και με προσχήματα να μας αποκλείουν από έναν χώρο τον οποίο αγωνιζόμαστε να βελτιώσουμε με τη φιλοσοφία και τη δράση μας ενάντια σε κάθε μορφή βίας.

Ευτυχώς οι Αστυνομικές Διευθύνσεις όλης της υπόλοιπης χώρας έχουν διαφορετική άποψη και εδώ και χρόνια δεν φείδονται συγχαρητηρίων για την συνεργασία και το επίπεδο της εν γένει παρουσίας μας, αναγνωρίζοντας ότι για να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται κόσμο και πολύ περισσότερο ομάδες σαν την ΑΕΛ και φιλάθλους σαν τους δικούς της. Δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αποδείξουμε το Σάββατο για μια ακόμη φορά, τόσο εμείς όσο και οι φιλοξενούμενοί μας στο Αλκαζάρ φίλαθλοι του Άρη, το άδικο και το παράλογο ανάλογων αυθαίρετων αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: