Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Ενταση στους Θρακομακεδόνες


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Περίπου 100 με 150 οπαδοί της ΑΕΚ ανέβηκαν με άγριες διαθέσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στους Θρακομακεδόνες προκειμένου να αποδοκιμάσουν προπονητή και παίκτες για τον αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τα... άκουσαν οι «κίτρινοι» κατά τη διάρκεια της αποχώρησής τους από το γήπεδο της Φυλής αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Στο μεταξύ, σαν... ταύρος σε υαλοπωλείο μπήκε ο Βασίλης Δημητριάδης στα αποδυτήρια και τα έψαλλε στους παίκτες κάνοντας λόγο για μέρα ντροπής...

«Είναι ντροπή στην ΑΕΚ να γίνονται αυτά. Είναι ντροπή να φοράτε τη φανέλα της ΑΕΚ. Όποιος δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα και όποιος θέλει να σηκωθεί να φύγει. Η ΑΕΚ θα προχωρήσει με αυτούς που θέλουν και μπορούν. Στεναχωρήσατε τον κόσμο. Τον πικράνατε. Έναν κόσμο που είναι από την αρχή δίπλα σας. Θα «φάτε» μεγαλύτερο πρόστιμο ο καθένας ξεχωριστά και μετά όλοι μαζί», φέρεται να είπε σε έντονο ύφος ο Δημητριάδης προς τους ποδοσφαιριστές, ενώ κανείς εξ αυτών δεν μίλησε μετά το τέλος του ματς.

Κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια, ο Βασίλης Δημητριάδης ρωτήθηκε για ποιους πέντε παίκτες εννοούσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου με τον τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ να μην προχωρά σε ονόματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι δικό μας θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: