Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ: Οριστική συμφωνία με Τομάσεβιτς


Επιμέλεια: Δ.Μ.

«Επεσαν» χθες οι υπογραφές μεταξύ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του Ντέγιαν Τομάσεβιτς αναφορικά με το διακανονισμό στον οποίο συμφώνησαν για τα χρήματα του περσινού του συμβολαίου. Ο Τομάσεβιτς είναι πιθανό να τιμηθεί από την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ σε κάποιο από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

«Εχουμε καλές σχέσεις με την ΕΟΚ»

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε χθες την ακόλουθη ανακοίνωση αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Παπαδόπουλου (σ.σ.: είχε πει ότι «η ομοσπονδία καταστρέφει το μπάσκετ»), στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει:

«Σχετικά με τις δηλώσεις του καλαθοσφαιριστή Λάζαρου Παπαδόπουλου διευκρινίζουμε πως αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις του αθλητή και δεν υιοθετούνται ούτε εκφράζουν την εταιρεία μας. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχε και θα έχει καλές σχέσεις τόσο με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης όσο και με τον ίδιο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, του οποίου το έργο και την προσφορά για την ανάπτυξη του αθλήματος αναγνωρίζει και τιμά».

Εξετάσεις για τον Μονρό

Ο Κρις Μονρό παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον καρπό και χθες υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ σήμερα θα φανεί αν ο Καυκής, αλλά και ο Ταπούτος (απουσίασαν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) είναι σε θέση να μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων.

Από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα. Για σήμερα στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη και η σύσκεψη που θα γίνει στην Καβάλα για τα μέτρα ασφάλειας του σαββατιάτικου αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: