Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Παπαστεριανός: «Μεγάλη τιμή το βραβείο»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός παρέλαβε σήμερα το έπαθλο για την επίτευξη του καλύτερου γκολ την περσινή σεζόν. Ο 22χρονος μέσος του Ηρακλή που παρέλαβε το βραβείο από τον Παγώνη Βακαλόπουλο, τόνισε:

«Είναι χαρά και τιμή να με βραβεύει ένας άνθρωπος που τον είχα προπονητή στις ακαδημίες και με βοήθησε πολύ να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο. Είχα στο μυαλό μου ότι δεν θα το έπαιρνα ποτέ. Δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι εσκεμμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δεν με ενδιαφέρει κιόλας».

Ο Παπαστεριανός γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την φάση με την οποία έκανε το τελείωμα με «ψαλιδάκι»: «Χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου δεν θα το είχα πετύχει. Είχαμε κερδίσει ένα πλάγιο το εκτέλεσε ο Μάρτος, έγινε μία κεφαλιά και μόνο με ψαλίδι θα έμπαινε. Έχω βάλει και στην προπόνηση. Είχα μιλήσει με τον Μπαντή και μου είπε ότι θα βάλω γκολ.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βγήκε καλύτερο γκολ της σεζόν και ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Ο ποδοσφαιριστής ποτέ δεν πρέπει να έχει ταβάνι προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου και να δουλεύω για να φτάνω ολοένα και ψηλότερα».

Ο μέσος των «κυανολεύκων» αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Στο προηγούμενο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν τραγικοί. Θα μπορούσε το σκορ να ήταν και 0-4, ήταν 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατάλληλη νοοτροπία και το γυρίσαμε. Ίσως μετά το πρώτο 10λεπτό θεωρήσαμε ότι θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι από τις ευκαιρίες που χάσαμε.

Δεν υπάρχει άγχος αλλά πίεση γιατί ο Ηρακλής είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα πρέπει να κερδίζεις και να παίζεις καλό ποδόσφαιρο για τον κόσμο του, που έχει τον Ηρακλή πολύ ψηλά. Από αύριο θα πούμε συγκεκριμένα τι θα κάνουμε για το επόμενο παιχνίδι. Όλα είναι δύσκολα και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο».

Βακαλόπουλος: «Χαρά και τιμή»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας νέων του Ηρακλή, Παγώνης Βακαλόπουλος, παρέδωσε το έπαθλο στον Μανώλη Παπαστεριανό για το καλύτερο γκολ της περασμένης σεζόν.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή και την χαρά που μου δίνετε να βραβεύσω το Μανώλη. Είναι σημαντικό παιδιά που πέρασαν από τις ακαδημίες και παίζουν πλέον σε υψηλό επίπεδο να βραβεύονται. Εύχομαι στον ίδιο ακόμα μεγαλύτερα πράγματα και πολλές ανάλογες βραβεύσεις».

Προπόνηση δύο... ταχυτήτων

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στην σημερινή προπόνηση στη Μίκρα. Ο Σάββας Κωφίδης παρείχε την ευχέρεια ελεύθερου προγράμματος στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον πρόσφατο αγώνα με τον Ατρόμητο. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε πλήρεις ρυθμούς υπό την καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου των «κυανολεύκων». Εντατικό ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ματίας Λέκι και Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα οι οποίοι χρειάζονται λίγο ακόμα χρόνο ώστε να τεθούν σε πλήρη ετοιμότητα.

*Με επίσημο έγγραφο που απέστειλε η ΠΑΕ Ηρακλής στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε τον αριθμό των 1.000 εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών του «Γηραιού» στη μεταξύ τους αναμέτρηση στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: