Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Σάντος: «Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το πρωτάθλημα»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον ΠΑΟΚ μετά το... διαστημικό 4-1 επί του Άρη, ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος φρόντισε να βάλει «φρένο» στην υπεραισιοδοξία.

Με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα «Record», ο τεχνικός του «δικέφαλου» επεσήμανε πως η ομάδα του πάει βάσει πλάνου, παραδεχόμενος βέβαια, πως η υπόθεση τίτλος δεν είναι εύκολη υπόθεση: «Το πλάνο που έχουμε είναι για τρία χρόνια. Είμαστε στον δεύτερο χρόνο και ο σύλλογος μεγαλώνει, αλλά δεν σκεφτόμαστε ακόμη το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Και πρόσθεσε σχετικά με τα φαβορί για το πρωτάθλημα: «Οι ανταγωνιστές μας, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, είναι πιο δυνατοί. Εμείς θέλουμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Όσο για το ντέρμπι με τον Άρη; «Ήταν πολύ καλό που νικήσαμε τον Άρη. Είναι ένα ντέρμπι σαν το Σπόρτινγκ-Μπενφίκα. Ελπίζουμε η σεζόν να εξελιχθεί όπως έχουμε σχεδιάσει και η ομάδα να συνεχίσει να βελτιώνεται, όπως κάνει μέχρι τώρα».

Τέλος, σχολίασε την απόφαση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να αφήσει το ποδόσφαιρο για να γίνει τεχνικός διευθυντής: «Μιλήσαμε και τον υποστήριξα στην απόφασή του. Ήταν δική του επιλογή και θα κάνει καλό σε όλους, παρόλο που θα μπορούσε ακόμη να αγωνίζεται. Πλέον ανήκει σε ένα άλλο πεδίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: