Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Βιτόλο: «Μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ!»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να νικήσει και την ΑΕΚ εξέφρασε ο Βίκτορ Βιτόλο, μιλώντας στη «SportDay». «Τώρα θα πάμε στην Αθήνα και εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι, πιστεύω ότι έχουμε τις ίδιες πιθανότητες, ανεξαρτήτως αντιπάλου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός μέσος.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν, πλέον, το μυαλό τους στο σαββατιάτικο ντέρμπι με την «Ένωση» στο Ολυμπιακό Στάδιο και θεωρούν ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι σημαντική για τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Οι Θεσσαλονικές, δεδομένου ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Αυτή τη στιγμή τα προβλήματα τραυματισμών του Βιτόλο και του Ίβιτς «πονοκεφαλιάζουν» τον Φερνάντο Σάντος. Ο πρώτος έχει ένα αιμάτωμα από κλοτσιά αντιπάλου και ο δεύτερος είχε μυϊκές ενοχλήσεις. Στη διάθεση του Πορτογάλου θα επιστρέψει ο Κώστας Χαλκιάς.

Στο μεταξύ, στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα ισχύσουν στον σαββατιάτικο αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής δεν αποδέχθηκε το αίτημα των «ασπρόμαυρων» να βρεθούν 5.000 οπαδοί στο Στάδιο της Καλογρέζας, αν και δεν είχε πρόβλημα η «Ένωση».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Βιτόλο στη «SportDay»

Παρατηρήσαμε ότι εσύ και ο Ιβιτς πανηγυρίσατε έξαλλα τα γκολ εναντίον του Αρη, της πρώην ομάδας σας. Υπάρχει κάποια εκδικητική τάση για τον Αρη;

«Προσωπικά δεν σκοράρω συχνά στην καριέρα μου, γι' αυτό τη συγκεκριμένη στιγμή αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος, διότι και εγώ προσέφερα μεγάλη χαρά στον κόσμο. Δεν υπάρχει κανένα αίσθημα εκδίκησης για τον Αρη. Το ίδιο θα έκανα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι πρόσφατα επέστρεψα από τραυματισμό και ήθελα να δείξω σε όλους ότι είμαι πλέον πανέτοιμος».

Γιατί θεωρείς ότι εκνευρίστηκαν μαζί σου οι παίκτες του Αρη; Τι έγινε στα τελευταία λεπτά;

«Πιστεύω ότι δεν πήραν χαμπάρι ότι εγώ έχω πλέον χρέος στην ομάδα που είμαι τώρα. Οταν ήμουν στον Αρη, έδινα το 100% για τον Αρη. Σήμερα φοράω φανέλα του ΠΑΟΚ και υποστηρίζω πάνω απ' όλα τον ΠΑΟΚ. Οταν έχω αντίπαλο τον Αρη, πρέπει να τον "πατήσω". Ετσι και με τον Πανθρακικό, τον Λεβαδειακό, οποιονδήποτε».

Με όλα αυτά να θεωρήσουμε ότι νιώθεις δικαιωμένος για την επιλογή σου να αγωνιστείς στον ΠΑΟΚ;

«Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή στην καριέρα μου. Αν έπρεπε να αποφασίσω άλλες χίλιες φορές, πάλι το ίδιο θα έκανα. Δεν είναι μόνο το δικό μου καλό, αλλά και της οικογένειάς μου. Και πάνω από την οικογένειά μου δεν υπάρχει τίποτα».

Πώς βλέπεις το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ σε συνδυασμό με τις απώλειες και των πρωτοπόρων;

«Πρώτα απ' όλα κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και όχι οι άλλοι. Τώρα θα πάμε στην Αθήνα και εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι, πιστεύω ότι έχουμε τις ίδιες πιθανότητες, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: